Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

6 deals voor de 2e week van de kerstvakantie

© Skiinformatie.nl

Elke dag het laatste wintersportnieuws

Heb jij nou echt geen zin om tijdens de 2e week van de kerstvakantie in Nederland te blijven? Dan hebben we goed nieuws voor je! We hebben de beste deals voor de 2e week van de kerstvakantie voor je op een rijtje gezet. Dat bespaart jou weer een hoop zoekwerk. Boeken maar!

Wintersport in kerstvakantie

Een wintersport met kerst is ontzettend leuk. Ondanks dat deze week tot het hoogseizoen behoort, is het vaak een stuk minder druk dan tijdens de voorjaarsvakantie. En dat is niet het enige voordeel! Het is toch veel leuker om tijdens deze periode in de sneeuw te staan? Geef toe, er is toch niks lekkerders dan een last-minute vakantie naar de sneeuw?!

Deals

Doordat de kerstvakantie bijna van start gaat, is het lastig om nog een accommodatie te vinden waar je niet al te veel voor betaald. Toch wisten wij nog een aantal deals voor je te vinden. Het fijne is dat de prijzen inclusief skipas zijn. Zo kun je het nieuwe jaar goed beginnen in de sneeuw! Klik op de afbeeldingen voor meer informatie, prijzen en beschikbaarheid.

TUI

Sunweb

Toch liever buiten de kerstvakantie?

Zit er toch niet helemaal bij wat je zocht of ga je toch liever buiten de kerstvakantie om? Geen zorgen. TUI en Sunweb hebben een ruime keuze aan accommodaties die nog vrij zijn buiten de vakanties om. Neem een kijkje op de website en boek snel jouw wintersport voordat het te laat is!

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in