Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

5 deals voor een goedkope wintersport met kerst in 2023/2024

Wintersportredacteur

Kijk jij ook zo uit naar komend skiseizoen? Nog iets meer dan 4 maanden en dan is het alweer kerst! Hoewel wij waarschijnlijk al in november voor het eerst op de ski’s staan, is de kerstvakantie voor de meeste wintersporters de eerste gelegenheid om de sneeuw op te zoeken. Daarom vandaag vijf aanbiedingen voor een wintersport met kerst, inclusief skipas.

Wintersport met kerst

Kerst is voor velen een belangrijke periode met de familie. Gezellig samen eten, drinken en koken, noem maar op. Lang niet iedereen kiest ervoor om de kerstdagen in Nederland met de hele familie door te brengen. Je kunt kerst immers ook gewoon in de bergen vieren. Beide opties hebben hun charme, maar dit jaar kies ik voor het laatste. Mijn vakantie is al geboekt en ik kan niet wachten! Lijkt het jou ook wat om met kerst op wintersport te gaan?

Wintersport naar Oostenrijk met kerst

Voor iedereen die met kerst graag in de sneeuw staat, heb ik vijf aanbiedingen geselecteerd. Deze aanbiedingen zijn gebaseerd op eigen vervoer en inclusief skipas. Zoals je kunt zien hoeft een wintersportvakantie tijdens de kerstperiode niet extreem duur te zijn. Waar wacht je nog op?

Meer wintersport met kerst

De bovenstaande aanbiedingen zijn afkomstig van reisorganisatie Snowtrex, daar vind je nog meer interessante aanbiedingen met vroegboekkortingen. Neem gerust een kijkje, wellicht zit er iets voor je tussen.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in