Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

DEALS OP DINSDAG: vanaf € 274,- op wintersport in de kerstvakantie

Wintersport met kerst

© Skiinformatie.nl

Wintersportredacteur

Met de heerlijke winterse beelden van gisteren beginnen we al lekker in de winterstemming te komen. Helemaal nu de zomervakantie in bijna heel Nederland voorbij is en morgen de meteorologische herfst begint. Om jullie nog even verder in die winterstemming te brengen, zijn we op zoek gegaan naar een aantal leuke aanbiedingen voor komende winter. Dit keer voor de kerstvakantie 2021. Deze valt bijzonder dit jaar, want zowel Kerst als oud en nieuw vallen in het weekend. Hierdoor kan het nog wel eens druk worden in deze periode. Wees er daarom snel bij en boek je accommodatie nu er nog genoeg keuze is!

Normaal gesproken is voor een wintersport in de kerstvakantie vooral de tweede week erg populair. Veel mensen vinden het fijn om met Kerst bij vrienden en familie te zijn en blijven dus in de eerste week thuis. Dit jaar zal dat naar verwachting minder zijn, omdat Kerst in het weekend valt en mensen daarna naar de Alpen vertrekken. Houd er daarom rekening mee dat veel accommodaties snel volgeboekt zullen zijn en het aanbod steeds kleiner wordt naarmate de vakantie dichterbij komt.

Wintersport in de kerstvakantie 2021

Kerst vieren in de Alpen is om meerdere redenen aan te raden. Alles is leuk versierd met kerstversiering, het is gezellig en je hebt (bijna) gegarandeerd een witte Kerst! Bovendien zit je niet opgezadeld met de verplichte etentjes én hoef je niet voor de hele familie te koken. Genoeg voordelen dus aan een wintersport in de kerstvakantie 2021! Ben je nu nog op zoek naar een fijne accommodatie voor je skivakantie in die periode? Lees dan snel verder, want we zetten een aantal aanbiedingen voor je op een rijtje. Van chalets tot hotels en alles wat ertussen zit, er zit vast iets voor je bij.

Handig: alles over een wintersport in de kerstvakantie 2021

Aanbiedingen wintersport kerstvakantie 2021

Omdat je nu nog redelijk op tijd bent om je wintersport in de kerstvakantie te boeken, kun je nog gebruik maken van aantrekkelijke aanbiedingen. Vaak boek je sowieso inclusief skipas, dus dat is dubbel profiteren! Hieronder zie je van verschillende reisorganisaties een aantal aanbiedingen voor een wintersport in de kerstvakantie. Klik op de afbeeldingen voor meer informatie en boeken.

Boek nu vanaf € 274,- per persoon bij Chalet.nl

Op wintersport met een grote groep? Kijk dan eens naar de aanbiedingen bij Chalet.nl. Hier boek je al een appartement of chalet vanaf € 274,- per persoon, inclusief skipas. Dat zijn toch leuke prijzen voor een week wintersport in het hoogseizoen?!

Aanbieding Appartement Les Chalets de Valoria wintersport kerstvakantie
aanbieding appartement le Hameau du Puy wintersport kerstvakantie
Aanbieding  Appartement Residence La Turra wintersport kerstvakantie

Aanbiedingen Sportiek: een wintersport in Frankrijk vanaf € 357 per persoon

Sportiek is al jaren gespecialiseerd in een wintersport in Frankrijk, of je nu met het gezin of een grote groep gaat. Je boekt hier je accommodatie ook inclusief skipas en als je nu boekt, profiteer je nog van hoge vroegboekkortingen.

Aanbieding La Fontaine du Roi wintersport kerstvakantie
Aanbieding Les Sybelles*** wintersport kerstvakantie
aanbieding Chalet Val 24000 **** wintersport kerstvakantie

Je wintersport in de kerstvakantie boek je vanaf € 331,- per persoon bij Summit Travel

Summit Travel beschikt over een groot aanbod accommodaties voor het hele winterseizoen en dus ook de kerstvakantie. Van authentieke pensions tot luxe hotels en van Frankrijk tot Italië, er zit altijd wel een accommodatie tussen die aan je wensen voldoet.

Aanbieding Pension Flörl wintersport kerstvakantie
Aanbieding Gasthof Limberghof wintersport kerstvakantie
Aanbieding Hotel Bärgsunnu kerstvakantie wintersport

Lang weekend op wintersport? Boek nu bij Sunweb vanaf € 169,- per persoon

Je kunt natuurlijk ook gewoon een lang weekend op wintersport gaan in de kerstvakantie. Voor de kerst vertrekken, tijdens Kerst op de latten staan en dan voordat de grote massa komt weer naar huis. Heerlijk! Bij Sunweb boek je nu een lang weekend wintersport al vanaf € 169,- per persoon.

Aanbieding Residenzpark Willingen wintersport kerstvakantie
aanbieding Landhotel Altastenberg wintersport kerstvakantie
Aanbieding Hotel Mont Brison wintersport kerstvakantie

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in