Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

5 aantrekkelijke deals voor een wintersport in de Zillertal Arena

© Skiinformatie.nl

Wintersportredacteur

De Zillertal Arena is een geliefd skigebied onder Nederlandse wintersportliefhebbers. Elk wintersportseizoen reizen duizenden mensen af naar de plaatsen Zell am Ziller, Gerlos en Wald/Königsleiten en Krimml. Als je verzekerd wilt zijn van een comfortabele accommodatie, met name tijdens de schoolvakanties, dan is het essentieel om op tijd te boeken. Om de zoektocht wat gemakkelijker te maken, heb ik in dit artikel een selectie aan aanbiedingen voor een wintersportvakantie in de Zillertal Arena samengesteld.

Wintersport in de Zillertal Arena

De Zillertal Arena omvat de dorpen Gerlos, Zell am Ziller, Wald im Pinzgau, Königsleiten en Krimml. Het skigebied beslaat 150 kilometer aan pistes en heeft voor iedere soort wintersporter iets te bieden, of je nu met je hele familie, vriendengroep, of partner op wintersport gaat. Hieronder vind je enkele mooie accommodaties van Chaletsplus.

Meer acco’s beschikbaar

Als de bovenstaande aanbiedingen niet helemaal aansluiten bij jouw ideale wintersportvakantie, weet dan dat er nog tal van andere accommodaties beschikbaar zijn. Dit geldt niet alleen bij Chaletsplus, maar ook bij reisorganisaties zoals Sunweb, Summit Travel, Villa for You, Interhome, Chalet.nl, Skichalets, Snowtrex en TUI. Zowel in de Zillertal Arena als in diverse andere wintersportbestemmingen in de Alpen.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in