Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

5 aanbiedingen voor een wintersport in Saalbach of Hinterglemm

© Skiinformatie.nl

Wintersportredacteur

Wil je nog op wintersport of ben je net terug en wil je sowieso nog een keertje naar de sneeuw deze winter? Wij begrijpen dat maar al te goed! Lees snel verder, want we hebben een aantal hele aantrekkelijke aanbiedingen voor een wintersport in Saalbach en Hinterglemm voor je geselecteerd.

Wintersport in Saalbach en Hinterglemm

Saalbach en Hinterglemm zijn onderdeel van het bekende Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn. Vanuit de charmante dorpen Saalbach, Hinterglemm, Leogang en Fieberbrunn kun je genieten van meer dan 270 kilometer aan pistes in dit skigebied. Deze pistes zijn verspreid over meerdere bergen in de regio’s Tirol en Salzburgerland, met een maximale hoogte van 2096 meter. Een wintersportvakantie in Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn staat garant voor lange dagen op de ski’s, heerlijk eten in de vele gezellige berghutten en na het skiën kun je genieten van diverse activiteiten of een feestelijk drankje in de après-ski. Hier zul je je geen moment vervelen!

5 wintersportaanbiedingen Saalbach en Hinterglemm

De wintersportreisorganisaties bieden het hele jaar door aantrekkelijke aanbiedingen aan. Vandaag hebben we de beste deals voor je uitgezocht. Hoe fijn zijn deze accommodaties?!

Meer accommodaties in Hinterglemm ›››
Meer opties in Saalbach voor een wintersport ›››

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in