Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

38% van de wintersporters wil in maart/april nog op skivakantie

© Skiinformatie.nl

Wintersportredacteur

Uit een poll die is gedaan door onze collega’s van Snowplaza is gebleken dat de interesse om dit skiseizoen in maart/april nog op wintersport te gaan, groot is. 38% van de honderden respondenten gaven aan van plan te zijn om laat in het wintersportseizoen nog te gaan skiën, 11% weet het nog niet en 51% gaat niet.

Poll onder honderden wintersporters

Regelmatig delen onze collega’s van Snowplaza een poll via de Instagram story. Op deze manier krijgen we inzicht in bepaalde thema’s. Er wordt vaak actief gereageerd, ook dit keer deden bijna 500 volgers mee aan de poll.

73% is al eens in maart/april op wintersport geweest

Op de vraag of je weleens in maart/april op wintersport bent geweest, gaf 73% een bevestigend antwoord. Van alle respondenten zei 38% ook dat zij ook dit jaar in die periode op wintersport gaan. 11% gaf aan dit nog niet te weten.

Zon en aantrekkelijke prijzen

Waarom we graag op wintersport gaan in maart/april? De belangrijkste reden is “zon”, gevolgd door “aantrekkelijke prijzen” (17%) en “langere dagen” (7%). Ook werden dingen genoemd als: leuke events, lange skidagen, aangename temperaturen en après-skiën in het zonnetje. Wij snappen dit helemaal: zelf zijn we ook dol op een wintersport laat in het seizoen!

3 skigebieden in het PillerseeTal waar je wilt skiën in maart

Lees ook:

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in