Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

11 chalets in Les 3 Vallées in Frankrijk die het bekijken waard zijn

Val Thorens wintersport vakantiepark frankrijk

© Skiinformatie.nl

Wintersportredacteur

Les 3 Vallées is het grootste skigebied in Frankrijk. Onder andere Val Thorens, Méribel en Les Menuires zijn onderdeel van deze skiregio. Als je overweegt om een wintersport in Frankrijk te boeken, dan is Les 3 Vallées een hele leuke optie! We hebben een aantal chalets in Les 3 Vallées voor je op een rijtje gezet.

Verblijven in een chalet in Les 3 Vallées

Een chalet is ideaal als je zelf je gang wilt gaan op wintersport. Vooral als je een wintersport hebt gepland met een grotere groep. In jullie ‘eigen’ chalet kun je gezellig tafelen, borrelen of spelletjes doen. Het ultieme wintersportgevoel! Misschien is een van de onderstaande chalets wel iets voor jullie?

De mogelijkheden bij Chalet.nl

Chalet.nl heeft allerlei opties voor chalets in Les 3 Vallées. Kies je voor Val Thorens als bestemming, dan ben je iets duurder uit in vergelijking tot bijvoorbeeld Les Menuires. Hoewel je dan wel dicht bij de après-ski gelegenheden verblijft. De keuze is aan jou!

Chalets in Les 3 Vallées via Summit Travel

Via Summit Travel zijn er voornamelijk accommodaties in Les Menuires te vinden. Dit zijn allemaal ruime chalets waar veel personen in passen. Zoals bijvoorbeeld Chalet Levassaix, hier kun je verblijven met maximaal 24 personen. En dat ook nog eens vlak naast de piste!

Chalet boeken via Booking.com

Ook bij Booking.com is er nog veel keuze aan chalets in Les 3 Vallées. Op dit platform kun je nog verblijfsmogelijkheden vinden in elk dorp in de skiregio. In alle soorten en maten, maar ook prijzen!

Lees ook: 6 wintersportactiviteiten in Les Menuires die je niet mag overslaan

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in