Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

10 wintersportdeals die je niet mag missen

© Skiinformatie.nl

Wintersportredacteur

Wintersportaanbiedingen? Ja, we begrijpen dat je met je gedachten misschien nog niet helemaal bij de winter bent, maar juist nu is het moment om alvast te kijken naar je volgende wintersport! Er zijn allerlei aanbiedingen voor een skivakantie in het komende seizoen.

Wintersport voor een goede prijs

Heb je je volgende wintersport naar je favoriete skigebied al geboekt? Als het antwoord ‘nee’ is, raden we je aan om eens naar de onderstaande wintersportdeals te kijken. Voor gunstige prijzen, vaak dankzij vroegboekkortingen en acties, kun je volgend skiseizoen tegen een leuke prijs de sneeuw in. Zit er iets voor je bij?

Wintersportdeals van Summit Travel

Summit Travel biedt mooie vroegboekkortingen en -prijzen naar de meest populaire skigebieden. Je kunt dus tegen aantrekkelijke tarieven je wintersport in je favoriete skigebied alvast veiligstellen. Bij Summit Travel boek je inclusief skipas! Bekijk hieronder enkele van de wintersportdeals:

Boek voordelig bij Villa for You

Het wintersportaanbod bij Villa for You is momenteel nog uitgebreid en er zijn veel mogelijkheden om voordelig te boeken. Bovendien zitten er prachtige accommodaties tussen:

Voordelig op wintersport met Snowtrex

Als je voor een aantrekkelijke prijs de sneeuw in wilt, is het verstandig om nu alvast je wintersport te regelen bij Snowtrex. Dit zijn drie interessante deals:

Chalets voor een grote groep

Liever verblijven in een eigen vakantiewoning? De chalets van Chalet.nl zijn ideaal voor een wintersport met de hele familie of een groep vrienden. Ze zijn stijlvol, knus en van alle gemakken voorzien. En extra leuk: je kunt ze nu boeken tegen relatief gunstige prijzen! Neem snel een kijkje voordat het aanbod slinkt. Bekijk de onderstaande aanbiedingen voor maximaal 15 personen.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in