Nieuwsalert per mail ontvangen

De zomertrainingen van Lindsey Vonn gaan er hard aan toe!

Foto: Facebook foto Lindsey Vonn, 11 mei 2016

Lindsey Vonn is dé top skiester die op alle fronten het meest in de publiciteit staat. Naast haar fenomenale talent voor skiën beschikken zij en haar management over de juiste kwaliteiten om het maximale uit alles te halen, zowel sportief als commercieel gezien. Zo staan de topmerken te springen om zich te binden aan de blonde schone en bezoekt zij menig feestje waar bekende popsterren bij aanwezig zijn. Toch blijft haar focus op dit moment nog op het skiën en is zij druk bezig met de voorbereiding op het nieuwe World Cup seizoen dat traditiegetrouw start op de Rettenbachgletsjer in Sölden.

Als je in de top van sport actief wilt blijven is het noodzakelijk om dagelijks keihard te trainen, goed te letten op je voeding en op sommige momenten leuke feesten en partijen aan je voorbij te laten gaan. Elke dag weer gemotiveerd op de training verschijnen is dan ook het onderscheidende vermogen van een topsporter, om uiteindelijk topfit aan de start van de race te verschijnen zodat je vervolgens in een paar minuten tijd het verschil kunt maken. Het verschil dat meestal om een paar honderdste gaat.

AL GEZIEN? Lindsey Vonn gaat uit de kleren voor reclamestunt!

Op Facebook en Instagram heeft Lindsey Vonn duizenden volgers en voorziet zij haar fans van leuke updates uit haar dagelijkse leven. Uiteraard behoren de trainingen tot haar dagelijkse bezigheden en daarom kwam deze week een video online waar een training van haar in beeld gebracht werd. Dacht jij fit te zijn? Bekijk dan even de onderstaande training van Lindsey Vonn. Laten we hopen dat dit harde werken haar weer een paar mooie overwinningen gaat opleveren in het nieuwe World Cup seizoen.

ONS ADVIES OM TE LEZEN:

Ken jij skigebied Engelberg al in Zwitserland?

Wij bezochten het skigebied!
24 uur in ...

Nieuw! Alpentour
24 uur in ...

Bekijk het nu op
YouTube

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in