Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Zillertal Arena zoekt stagiair online marketing

Wintersportredacteur

Wil jij een heel winterseizoen doorbrengen in de sneeuw en dat combineren met je studie? Als student aan een hogeschool in de richting van marketing of toerisme kun je dan wellicht in de Zillertal Arena terecht. Daar wordt namelijk gezocht naar een stagiair online marketing. Een belangrijke voorwaarde is wel dat je vloeiend Duits spreekt en de taal ook op schrift perfect beheerst. 

De Zillertal Arena is het skigebied dat binnen Nederland vooral bekend is door de dorpen Gerlos en Königsleiten, maar ook Zell am Ziller en Krimml maken deel uit van het skigebied. Het is een gebied waar heerlijk skiën en grote gezelligheid samenkomen, al zeg ik het zelf. Samen met collega Frank heb ik daar de afgelopen winter gewoond en gewerkt en ook het aankomende seizoen zijn wij daar te vinden. Wij werken nauw samen met het marketingteam en zijn dus op zoek naar een goede en gezellige collega.

Als stagiair help je onder andere mee aan het inrichten van de nieuwe website, ben je veel te vinden op de sociale media van de Zillertal Arena en ga je af en toe met ons op pad om live te bloggen en vloggen vanuit het skigebied.

Heb je interesse en denk je in aanmerking te komen voor de stageplek, richt dan je sollicitatie aan Johanna Fiechtl via [email protected]. Nogmaals, vloeiend Duits in woord en geschrift is een must. Met het steenkolenduits dat wij spreken ga je er niet komen.

stage

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in