Nieuwsalert per mail ontvangen

Zell am See skigebied opening veel eerder dan gepland

© Schmittenhöhebahn AG

Zell am See liefhebbers, pas je planning maar aan. Het skigebied opent z’n deuren namelijk veel vroeger dan gepland. Niet op 1 december gaan de liften voor het eerst draaien, maar dit weekend al. Regel je vast een paar maten die met je mee willen?

Sneeuwval

De sneeuwval van de afgelopen tijd heeft voor een verse laag sneeuw van 34 cm gezorgd op de pistes op de Schmittenhöhe. Samen met de geproduceerde kunstsneeuw is dat meer dan genoeg om prachtige skipistes te garanderen voor dit weekend. En waarom zou je dan nog twee weken wachten met het openen van het skigebied? Dat moesten ze bij het management van de Schmittenhöhe ook gedacht hebben en daarom gaan ze dit weekend open.

Geopende liften

Van 17 tot 19 november worden de onderstaande liften geopend op de aangegeven tijden. Heerlijk toch? Een weekendje skiën in je favoriete skigebied? En als je langer wil dan ga je gewoon nog een paar dagen naar de gletsjer. Daar was het ook prachtig weer, zagen we gisteren.

  •     trassXpress (dagelijks van 8.30 tot 16.30 uur)
  •     Breiteckbahn (dagelijks van 9.00 tot 16.00 uur)
  •     Kapellenbahn (dagelijks van 9.00 tot 16.00 uur)
  •     Kettingbahn (dagelijks van 9.00 tot 16.00 uur)

 

Prijzen

De prijzen voor het weekend zijn aangepast naar beneden, om wintersporters tegen een goede prijs de pistes in Zell am See te laten ervaren.

Dagkaart Volwassene  € 36
Jeugd  € 27
Kind  € 18
Halve dagkaart Volwassene  € 28
Jeugd  € 21
Kind  € 14

LEESTIP: Op wintersport naar Zell am See - Kaprun? Lees hier de beste tips voor je wintersport!

Heerlijke omstandigheden

Zoals je hieronder kunt zien liggen de pistes in Zell am See er lekker bij dankzij Koning Winter. Wij kunnen er zelf helaas niet bij zijn, maar misschien dat jij tijd vrij kan maken? Zo ja, alvast heel veel plezier! Stuur je ons wat foto’s door?

Wij bezochten het skigebied Tignes en het was top!

Bekijk nu de spectaculaire beelden!
24 uur in ...

Nieuw! Alpentour
24 uur in ...

Bekijk het nu op
YouTube

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in