Nieuwsalert per mail ontvangen

YouTube celebrity koopt skigebied

Wij dromen ervan en hij doet het gewoon even! De bekende Amerikaanse YouTube celebrity Shay Butler, beter bekend als Shay Carl, heeft afgelopen maand het skigebied Pebbles Creek over gekocht van de oorspronkelijke eigenaren. Shay Butler kwam als klein jongetje altijd al op de plek en vond het een mooie aanwinst. Het skigebied blijft gewoon toegankelijk voor iedereen want hij wil zijn geluk met iedereen delen. Konden wij ook maar zo makkelijk een skigebied kopen, jaloers!

Shay Carl

De man die op zijn 36e al de succesvolste video-ondernemer op YouTube werdt genoemd heeft alles voor elkaar. Een leuk en groot gezin, vele YouTube fans en nu zijn eigen skigebied. Shay Butler, beter bekend als Shay Carl was begonnen met vloggen rond zijn 27ste en is sindsdien nooit meer gestopt. Samen met zijn andere bekende medevloggers richtte hij het entertainment bedrijf Maker Studios op, dat zich specialiseert in korte videos voor social media.

Youtube celebrity koopt skigebied

YouTube kanalen

Shay Carl is bekend van zijn vijf, YouTube kanalen. Twee YouTube kanalen brengen zelfs meer dan één miljoen euro op en zo weten wij ook gelijk hoe Shay aan het geld is gekomen voor het skigebied. Voor zijn meest bekende YouYube kanaal genaamd ‘the Shaytards’, filmt Shay dag in dag uit zijn leven met zijn familie die bestaat uit zijn vijf kinderen en zijn vrouw. Samen maken zij ontzettend veel mee en leggen zij alles vast voor hun trouwe volgers.

shay met eigenaresse

Shay Butler samen met de oude eigenaresse van Pebble Creek.

Pebble Creek Ski Area

Het skigebied dat Shay Butler heeft gekocht heeft veel waarde voor hem. Hij kwam er vroeger al als klein kind en heeft daar zijn hele jeugd beleefd. Vandaar zijn interesse in het gebied. Het skigebied was niet zo een twee drie gekocht, eerst moest Butler door een trial van zeven maanden voordat alles werd goedgekeurd. Het Pebble Creek Ski Area is een klein, uitdagend skigebied wat vlakbij Pocatello in zuidoost Idaho ligt. Je kunt er met je gezin heen of juist met een grote vriendengroep, je kunt je er altijd vermaken. Naast al deze gezelligheid kun je gebruik maken van een aantal liften en na dat je heerlijk hebt geskied sluit je af in de gezellige pubs aan de onderkant van het skigebied. Hij heeft het lekker voor elkaar vinden wij! Bekijk hieronder de beelden van het skigebied en een gesprek tussen Shay Butler en de oude eigenaresse.

Ken jij skigebied Engelberg al in Zwitserland?

Wij bezochten het skigebied!
24 uur in ...

Nieuw! Alpentour
24 uur in ...

Bekijk het nu op
YouTube

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in