Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Wintersporters maken eerste oversteek met nieuwe TirolS-Bahn

Elke dag het laatste wintersportnieuws

Vandaag was de grote dag voor de nieuwe TirolS bahn. De eerste wintersporters hebben de oversteek gemaakt hebben van Fieberbrunn naar Saalbach. Een historisch moment, want door deze verbinding zijn zij sinds dit jaar het grootste skigebied van Oostenrijk met 270 km piste. Via de Facebook pagina van Skicircus Fieberbrunn kwamen wij leuke foto’s tegen waarin de werking van de nieuwe skilift goed zichtbaar is.

In december 2014 werd meer bekend gemaakt over de nieuwe skilift die de verbinding tussen Fieberbrunn en Saalbach werkelijkheid maakt. Het kleine skigebied stond tot vorig jaar onafhankelijk in de markt en onderscheid zich mede door de oneindige freeride mogelijkheden.

Vandaag was de grote dag dat de eerste wintersporters gebruik konden maken van de nieuwe skilift. Een betere dag hadden zij niet uit kunnen kiezen, want de weersomstandigheden waren perfect. Strak blauwe lucht en een heerlijk zonnetje zorgde voor mooie foto momenten bij de nieuwe lift. Bekijk de onderstaande foto’s waarin je een impressie krijgt hoe de nieuwe lift in werking is gegaan.

Fieberbrunn I
Fieberbrunn

In de onderstaande foto kun je zien hoe de nieuwe skilift loopt.

TirolS bahn

 

 

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in