Nieuwsalert per mail ontvangen

Winteropening in SnowWorld Zoetermeer

Wintersportliefhebbers uit het hele land zijn aanstaand weekend welkom in ‘Sweet Lake City’ om de start van het seizoen in te luiden. Naast een goedkopere skipas dan normaal zijn er verschillende toffe activiteiten en aanbiedingen die het de moeite waard maken om een bezoek te brengen aan de sneeuwhal. Zo kunnen de nieuwste materialen gratis getest worden, zijn er (freestyle) ski wedstrijden te bekijken en is er een magazijnverkoop met 50% korting op alles.

Gedurende het hele weekend staat de sneeuwhal in het teken van de opening, wat één groot feest betekent. Diverse bedrijven uit de wintersportwereld komen naar Zoetermeer toe om hun producten te promoten en in contact te komen met hun (potentiële) klanten. Jong en oud, beginners en gevorderden, man en vrouw, voor ieder is er wat wils.

Zoals eerder beschreven is het mogelijk om de materialen van topmerken te testen voor je ze daadwerkelijk gaat aanschaffen. Onder andere Bataleon, Flow, Rome, Ride, K2, Arbor, Atomic, Salomon en Burton zijn aanwezig. Duijvesteijn Wintersport, de winkel gevestigd in het pand van SnowWorld, is verantwoordelijk voor de magazijnverkoop waar in ieder geval producten van Tenson, Sinner, Brunotti, Falcon, Booster en Protest voor spectaculair lage prijzen te verkrijgen zijn. Vliegtuigmaatschappij Transavia vergeeft twee tickets met een wintersportbestemming naar keuze en bij Zwitserland Toerisme maak je kans op een waardebon van €450,- voor een vakantie in Zwitserland.

Zowel voor de skiërs als snowboarders worden clinics georganiseerd. Ripstar verzorgt zowel freestyle- als pisteclinics voor snowboarders, waar je aan je eigen techniek kan werken. MK Skiservice draagt zorg voor de wax- en slijpclinics. Hier wordt uitgelegd hoe je zelf je ski’s kunt slijpen en waxen. Bij Snowsports Academy Racing is het mogelijk om op ski’s mee te doen aan wedstrijdsport clinics en bij Snowsports Academy wordt advies gegeven voor het volgen van een opleiding tot ski- of snowboardleraar.

Aan de kinderen is ook gedacht. Zij worden geschminkt, kunnen zich uitleven op het springkussen, leren apfelstrudel te maken en mogen uiteraard gratis sleeën. Als afsluiting van de dag is er ook nog een speciale kinderdisco om ze alvast te laten wennen aan de après-ski in de Alpenlanden.

Natuurlijk is er nog veel meer te beleven dit weekend in SnowWorld Zoetermeer. Kijk voor meer informatie hier. Op 13 oktober opent SnowWorld Landgraaf het winterseizoen.

Wij bezochten het skigebied Tignes en het was top!

Bekijk nu de spectaculaire beelden!
24 uur in ...

Nieuw! Alpentour
24 uur in ...

Bekijk het nu op
YouTube

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in