Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Winactie: win een paar Head ski’s naar keuze

Wintersportredacteur

Het is weer tijd voor een win-actie. En wat voor één. Je kunt nu namelijk een paar Head ski’s naar keuze winnen. Mocht jij als winnaar gekozen worden, gaat Head samen met jou kijken welk model en welke lengte ski het best bij jou past. De skicollectie van Head is zeer uitgebreid, dus je hebt keuze genoeg. 

Head ski’s

Head is al jaren een grote naam in de skiwereld. Zelf skiën we ook al jaren op Head en we moeten zeggen, het blijven fijne ski’s. De skicollectie biedt voor ieder wat wils. Ze hebben ski’s voor de beginnende skiër, wedstrijdskiërs en alle niveaus ertussenin. Maar Head heeft ook verschillende ski’s voor mensen die het liefst op elk moment van de dag lekker van de piste af willen komen. Daarnaast hebben ze nog een assortiment freeride- en freestyleski’s. Tot slot maakt Head ook nog een dameslijn ski’s. Deze ski’s zijn wat lichter dan de andere ski’s, waardoor dames makkelijker kunnen skiën. De dameslijn bevat ook verschillende modellen, zoals voor de ervaren of beginnende skiesters. Kijk voor het volledige aanbod op de Head website.

Meer dan ski’s

De meeste mensen zullen het merk kennen van de ski’s, maar dat is niet het enige wat ze maken op wintersportgebied. Head heeft namelijk ook een grote skischoenencollectie. Deze is net zo uitgebreid als de skicollectie met voor ieder type skiën een passende schoen. Ze hebben naast ski’s en schoenen ook een uitgebreide kledinglijn voor zowel dames als heren. Je hebt een ruime keuze in onderkleding, midlayers en skijassen en -broeken. Daarnaast maakt Head ook accessoires voor op de wintersport. Denk hierbij aan mutsen, hoofdbanden en riemen.

skikleding trends

Een deel van de kledingcollectie van Head voor komend seizoen

De prijsvraag

Dan komen we nu bij het belangrijkste: de prijsvraag. Om de ski’s te winnen, hoef je alleen maar de volgende vraag te beantwoorden: hoe heet de dameslijn ski’s van Head? We verklappen natuurlijk niet te veel, maar neem eens een kijkje op de website van Head.

Deze actie is een gedeelde actie met Snowplaza. Wil je nog meer kans maken op de ski’s? Vul dan ook bij Snowplaza je antwoord in! De winnaar van de actie wordt op 4 januari bekend gemaakt.

UPDATE: We hebben een winnaar!

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in