Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

WINACTIE: 3x 4-persoonstrip naar Dutchweekend Saalbach dankzij Sonnema

Elke dag het laatste wintersportnieuws

Het Dutchweekend Saalbach is een van de vetste weekenden van het seizoen. En jij kan daar bij zijn! Dutchweek.nl en Sonnema hebben namelijk de handen ineen geslagen en samen geven ze maar liefst 3 trips voor 4 personen weg. Iets voor jou?

Dutchweekend Saalbach

In 2015 werd het bekende Dutchweekend concept voor het eerst naar Saalbach getrokken en sindsdien is het een van de vetste feestweekenden in de Alpen. Wintersporters die van skiën, snowboarden én een drankje en een dansje houden kunnen zich het hele weekend vermaken in het Oostenrijkse dorp. Op de piste, in de après-ski en in de nachtclubs vind je de lekkerste DJ’s en beste party’s. Een Dutchweekend staat gelijk aan ultiem plezier op wintersport. Wij spreken uit eigen ervaring en kunnen het iedereen aanraden. Dit jaar heeft Sonnema zich verbonden aan het mooie weekend en dat laten ze meteen duidelijk zien met deze actie.

banner-dutchweek-sonnema-actie

Hoe win je een trip naar Dutchweekend Saalbach?

Vanaf 1 januari zijn de Sonnema flessen in alle slijterijen in Nederland voorzien van halshangers met een unieke actiecode. Wil je kans maken op de reis, dan koop je een fles Sonnema. Met de unieke actiecode bij de hand surf je naar www.sonnema.nl en vul je die code in. Bereid ook vast een goede motivatie voor, want die is nodig om de trip te winnen. Op 2 maart 2017 maakt Sonnema bekend welke 3 winnaars er met 3 vrienden/vriendinnen naar Oostenrijk mogen.

Zeker zijn van je plek

Wil je het niet van het lot af laten hangen, dan kun je nu ook nog je trip naar het Dutchweekend Saalbach zelf boeken. Klik daarvoor op deze link. Het gaat overigens snel met de kaarten, dus wacht niet te lang.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in