Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Diep winterse sneeuwbeelden uit de skigebieden vandaag

Wintersportredacteur

Goed begin van de dinsdag! De eerste beelden van de voorspelde sneeuwval zijn inmiddels verschenen op de social media accounts van de skigebieden. Wat is dit heerlijk om naar te kijken! Er komt vandaag in verschillende regio’s een dikke laag met verse sneeuw bij op de piste. Geniet je mee van deze heerlijke sneeuwbeelden?

Voorspelde sneeuwval gestart

Het sneeuwt op dit moment in de Alpen, zoals we gisteren al aangaven in het weerbericht. In enkele gebieden kan er tot wel 60 centimeter sneeuw vallen de komende dagen. Vooral de noord- en westkant van de Alpenhoofdkam profiteren van deze koude luchtstroom. De meeste sneeuw valt in Frankrijk en Zwitserland, maar ook in Oostenrijk en Italië vallen vanochtend de eerste vlokken uit de lucht.

Sneeuwbeelden met dikke vlokken

In sommige skigebieden is het vannacht begonnen met sneeuwen. Maak je vanochtend je gordijn open in delen van Frankrijk, Italië, Oostenrijk of Zwitserland, dan kan het zomaar zijn dat er dikke vlokken uit de lucht naar beneden komen dwarrelen. Wat een prachtig gezicht! Sta jij vandaag op de piste? Of geniet je via deze sneeuwbeelden mee vanuit Nederland?

Het seizoen is nog niet voorbij…

Zoals je op deze beelden kunt zien is het seizoen echt nog niet voorbij in de Alpen. Dit verse laagje sneeuw zorgt weer voor prachtige pistes. De komende dagen komt de zon opnieuw tevoorschijn en dan kun je dus ook nog eens van Kaiserwetter genieten. Wil jij nog op wintersport? Last-minute kun je heel voordelig boeken:

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in