Nieuwsalert per mail ontvangen

Wat doen profskiërs van Head gedurende de zomer?

Wintersportredacteur

Voor veel wintersportliefhebbers kan het skiseizoen niet lang genoeg duren. Bij het skimerk Head hebben ze een aantal atleten die 365 dagen per jaar bezig zijn met skiën. Daar heeft Head een vette reclamecampagne van gemaakt: No Off Switch.

De afgelopen weken zijn er al drie video’s online gekomen waar een Head atleet in centraal staat en we te zien krijgen wat zij doen wanneer de sneeuw verdwenen is.

Matthias Mayer

Matthias Mayer is niet alleen een van de meest getalenteerde en snelste skiërs ter wereld, hij zorgt er ook voor dat het trappenhuis goed gewaxd wordt. Nadat hij heeft gevisualiseerd hoe hij zijn afdaling gaat maken glijdt hij zo snel mogelijk op zijn ski’s het gebouw uit. Net zoals in een wintersportoord neemt hij vervolgens weer de lift naar boven voor een nieuwe afdaling.

Jesper Tjäder

Jesper Tjäder is een van de beste freestyle skiërs die de meest onmogelijke trucs uitvoert. Dit niveau heeft hij weten te bereiken door eindeloos te oefenen. Zelfs als hij in de rij staat voor zijn lunch is hij bezig met het oefenen en visualiseren van zijn trucs. Dit kan soms tot ergernis leiden bij de rij die inmiddels achter hem is ontstaan.

 

Sam Lee

Sam Lee is een freeskiër die de moeilijkste afdalingen heeft volbracht. Hiervoor moet hij alle sprongen die hij maakt goed plannen en onder de knie hebben. Wanneer hij niet in de sneeuw te vinden is, dan staat hij, tot ergernis van zijn broertje, op de trampoline bij hem thuis. Op deze manier zorgt hij dat hij de sprongen niet vergeet gedurende de zomer.

Nog 3 atleten te gaan

Zoals te zien in de promo-video doen er in totaal 6 profskiërs mee aan deze campagne. Wij zijn benieuwd naar de andere drie filmpjes die er aan zitten te komen.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in