Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Verse vlokken in het Finse skigebied Levi, dat open blijft tot 5 mei

Wintersportredacteur

Momenteel valt er weer een vers laagje sneeuw in het skigebied Levi in Finland. Van groene dalen is er in deze regio nog geen sprake! De actuele beelden laten een wit winterwonderland zien, niet vreemd dat de pistes nog geopend blijven tot begin mei.

Het sneeuwt weer in Levi

Via beelden op social media en de webcams kun je een actueel kijkje nemen in het skigebied Levi. De pistes zijn nog vol, het skigebied draait nog met (bijna) volledige capaciteit en vandaag valt er dus weer een vers laagje sneeuw. Wat een heerlijk gezicht en dat in april!

Levi tot begin mei geopend

Volgens de officiële website van het skigebied ligt er nog zo’n 94 centimeter sneeuw op de pistes in het Finse Levi. De temperatuur ligt een paar graden onder nul en maar liefst 230 kilometer aan pistes (inclusief langlaufloipes) zijn nog geopend. Levi heeft 44 skipistes. Dit is een hele andere situatie dan in de meeste skigebieden in de Alpen. In de Scandinavische wintersportgebieden lijkt het nog volop winter. De komende maand kun je nog gewoon heerlijk wintersporten in Levi, het skigebied sluit pas 5 mei. Boek jij nog een tripje?

Sluitingsdata skigebieden in Scandinavië

Andere bekende skigebieden in Scandinavië die ook nog even open blijven zijn:

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in