Nieuwsalert per mail ontvangen

Verse sneeuw in het prachtige Westendorf

Het is op dit moment genieten in de Oostenrijkse skigebieden. Er is gisteravond en vannacht een flinke laag sneeuw gevallen, waardoor je vanmorgen heerlijk poeder kon skiën in de skigebieden. Zo ook in het prachtige Westendorf waar barman en blogger Robin Navis werkzaam is in de après-skibar de Karat. Hij berichtte ons vanmorgen dan ook met enorm veel vreugde, want ook Westendorf kon deze verse laag sneeuw goed gebruiken. Winterse plaatjes!

Westendorf is bij de Nederlanders een enorm populair skigebied. Deze week is het dan ook enorm druk in het skigebied. Kindergroepen overheersen de pistes en uiteraard zijn de overige Nederlanders, die ook gebonden zijn aan de Krokusvakantie, in overvloed aanwezig.

GEMIST: Sneeuw-foto’s Oostenrijkse skigebieden doen je verlangen naar de wintersport

Vroeg de piste op

Wilde je genieten van de verse poedersneeuw op de pistes dan was het aan te raden om vroeg de piste op te gaan. Een laagje van minimaal 10 a 15 cm sneeuw ligt dan nog ongerept op je te wachten. Het was dan ook genieten vanmorgen bij het betreden van de pistes. Op dit moment merk je dat de sneeuwhopen beginnen te ontstaan waardoor de condities iets minder ideaal zijn voor beginnende skiërs.

Genieten van de foto’s

Aan de onderstaande foto’s te zien vermaakt Robin zich prima en kan het seizoen voor hem nog wel even voortduren. Genieten in Oostenrijk en top dat Koning Winter getrakteerd heeft op een heerlijke verse laag sneeuw.

 

Andere skigebieden profiteren ook

Niet alleen Westendorf profiteert van de sneeuwval. Veel andere skigebieden in Oostenrijk uiteraard ook. Deze foto’s gemist? Zie onderstaande foto-update die wij hierover publiceerden.

Koning Winter trakteert Oostenrijk op dikke laag sneeuw

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in