Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Toverland in winterse sferen dankzij Wald-Königsleiten de komende maanden

© Toverland

Elke dag het laatste wintersportnieuws

Deze winter heeft Wald-Königsleiten een samenwerking met attractiepark Toverland! In Toverland vind je een klein stukje van Wald-Königsleiten, waar je kunt genieten van enkele extra’s in winterse sferen. Ieder weekend sinds 25 november 2023 tot en met 14 januari 2024 en ook in de hele kerstvakantie kun je een kijkje nemen in dit winterparadijs. Alle informatie vind je in dit artikel.

Toverland en Wald-Königsleiten

Zin in winter met een Oostenrijks tintje? Dan raden we je aan een kijkje te nemen in Toverland. In dit winterparadijs (Winter Feelings) zijn meerdere activiteiten voor jong en oud te beleven, mede dankzij Wald-Königsleiten. Van schaatsen op een verlichte ijsbaan tot wandelen tussen de versierde kerstbomen en eten in een van de hutten. Rond het hele centrale winterplein vind je branding van de Oostenrijkse VVV en ook heb je kans de mascotte FUNty tegen het lijf te lopen.

Avondmagie

Vooral in de avond is het magisch in Toverland. Ook kun je een kijkje nemen bij de slotshow uitgevoerd door de Toverland-karakters. Zo sluit je de dag op een leuke manier af! Wanneer het Toverland geopend is? Dat is elk weekend van 25 november 2023 tot 14 januari 2024 én dagelijks in de kerstvakantie.

Zo is het in het winterse Toverland:

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in