Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

The Beach Boys openen seizoen in Ischgl

Wintersportredacteur

If everybody had an ocean, across the U.S.A, then everybody’d be surfin’ in Ischgl? Dit is toch wel een mooie verrassing vandaag. The Beach Boys leven nog en ze openen het seizoen tijdens het ‘Top of the Mountain’ opening concert in Ischgl. Vet!

Ik herinner me nog als de dag van vandaag dat ik als jochie van 10 op de platenspeler in m’n kamer platen aan het draaien was uit een kartonnen doos van m’n vader en ineens op een album van The Beach Boys stuitte. Door die plaat weet ik waar de uitdrukking ‘een plaat grijs draaien’ vandaan komt. Wat een heerlijke muziek. En nu lees ik tot m’n verbazing dat die gasten nog leven en zelfs nog optreden. Mijn dag kan niet meer stuk, want na de beelden van sneeuwval in de Alpen maakt dit nieuws me dubbel vrolijk.

Op 28 november vind je de band die scoorde in de jaren ’60 en ’70 op het podium van het jaarlijkse Top of the Mountain opening concert in de sneeuw in Ischgl. Iedereen kan op vertoon van een geldige skipas het concert bezoeken, dus geld voor een concertkaartje kun je opmaken aan andere leuke dingen. Om 18.00u start het concert, dus zorg dat je niet te lang in de ‘gewone’ après-ski blijft hangen.

Ken je het Top of the Mountain concert niet, shame on you. Hier traden in de afgelopen jaren sterren op als James Blunt, 30 Seconds to Mars, Robbie Williams,  Elton John, Rihanna en Katy Perry. Ken je The Beach Boys niet? Dat vergeef ik je als je na de jaren ’70 geboren bent. Maar kijk dan even deze heerlijke clip om in de stemming te komen.

https://youtu.be/sNypbmPPDco

Wat overigens super knap is, is dat de oude mannen precies zo voor de trein kunnen poseren als op de openingsposter. Respect!

Meer informatie en boeken kan via Ischgl.com. Wil je meer weten over andere seizoensopeningen in Tirol, die info hebben wij voor je

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in