Nieuwsalert per mail ontvangen

© Ötztal Tourismus - Mia Knoll

Snowplaza Ski Opening in Gurgl: hét event waar je bij moet zijn

Wintersportredacteur

Elke winter vinden er bij de start van het skiseizoen veel evenementen plaats in de Alpen. Terwijl de liften voor het eerst draaien, worden er vette feestjes georganiseerd om het begin van de winter te vieren. Onze collega’s van Snowplaza organiseren samen het Oostenrijkse Gurgl hun eigen Ski Opening en dat belooft een super leuk event te worden.

Gurgl ligt net voorbij Sölden in het Ötztal in Tirol. Door de hoge ligging van het skigebied en de dorpen Obergurgl en Hochgurgl (1800 tot 3080 meter) ligt hier in november al genoeg sneeuw om lekker te skiën en snowboarden. De line up van de bands en artiesten is indrukwekkend en de activiteiten (waar je gratis aan deel kunt nemen) zijn vet. Wanneer je boekt kun je trouwens je reisssom terugwinnen. Wij gaan in ieder geval die kant op in november. Jij ook?

Gurgl?

Bij niet iedereen zal direct een belletje gaan rinkelen wanneer je de naam Gurgl hoort. Dit skigebied met 112 km aan pistes ligt helemaal achterin het Ötztal, net voorbij Sölden (ja, die ken je wel hè ;-)?). Door de hoge ligging opent dit skigebied als eerste ‘niet-gletsjer-gebied’ in Oostenrijk altijd al in november haar liften. De afgelopen jaren was er aan sneeuw geen gebrek in dit fijne skigebied. De moderne liften zorgen ervoor dat je snel weer boven bent. Nog fijner: bij de liften is vrijwel nooit een rij te zien. Voor het maken van je bochten heb je alle ruimte op de brede en zonnige pistes.

 

Snowplaza Ski Opening: 21 t/m 24 november 2019

Van donderdag 21 t/m zondag 24 november 2019 vindt er in Gurgl de Snowplaza Ski Opening plaats. Vier dagen lang skiën, snowboarden, vette feestjes en gave activiteiten. Tijdens dit event kun je genieten van de eerste sneeuw en het nieuwste ski- en snowboardmateriaal testen. Natuurlijk is dat niet alles. Ook kun je genieten van een lunch met de Nederlandse dj’s van Dames Draaien Door en ’s avonds kun je dansen tot je erbij neervalt tijdens optredens van o.a. de Nederlandse bands Legends en Royal Beat. Of wat dacht je van de Pistenbully Party?

Normaal gesproken is Gurgl een best prijzige bestemming, maar tijdens het openingsweekend kun je profiteren van voordelige pakketten waarbij alles (behalve het vervoer) inclusief is.

Boek vanaf € 240,- en win je reissom terug

Jij kunt al vanaf € 240,- een plekje reserveren voor de Snowplaza Ski Opening in Gurgl. Voor deze prijs krijg je:

  • 2 of 3 nachten in een appartement, pension of hotel
  • 2 of 3 dagen skipas
  • Toegang tot feesten
  • Gratis deelname aan de diverse activiteiten

Dames Draaien Door, Legends en Royal Beat

Er worden speciaal Nederlandse dj’s en bands naar Gurgl gehaald. Op de berg zorgen Dames Draaien Door op vrijdag- en zondagmiddag voor heerlijke beats met live vocals, viool en saxofoon. Vrijdagavond treedt de band Legends op, zij maken van elk optreden een heel groot feest: van rock en pop tot Nederlandstalige feestmuziek. Op zaterdagavond zet de band Royal Beat de feesttent op z’n kop. Wedden dat jij niet stil kunt blijven staan?

Meer informatie & boeken

Enthousiast geworden na het lezen van wat je allemaal te wachten staat op de Snowplaza Ski Opening in Gurgl? Klik voor alle informatie over het event, het programma en de diverse pakketten die je kunt boeken op onderstaande button.

Bezoek de website van de Snowplaza Ski Opening Gurgl

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in