Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Singles krijgen korting op skipas in dit Oostenrijkse skigebied

© Innsbruck Tourismus / Tom Bause

Wintersportredacteur

Op zoek naar de ware liefde? En moet die liefde ook nog eens van wintersport houden? Het skigebied Axamer Lizum helpt je een handje in de goede richting. Zij hebben de Axamer Lizum Single Day in het leven geroepen om wintersportende singles tot een wintersportstelletje te maken. Volgende week zaterdag kun jij op die manier wellicht je toekomstige man of vrouw ontmoeten.

Single Day Axamer Lizum

Voor iedereen die de deksel op zijn of haar potje nog niet heeft gevonden, is er op 2 maart 2024 de Single Day in het Oostenrijkse skigebied net even ten zuidwesten van Innsbruck. Hier helpt het skigebied je die dag om de liefde van je leven (of misschien gewoon voor een avond) te vinden. Dat doen ze op verschillende manieren.

  1. Je kunt gaan speeddaten op het terras van het Hoadl-Haus en in de Schirmbar van 11.00 tot 15.00 uur, samen met Radio U1 presentator Philipp Wachter.
  2. Je kunt deelnemen aan een speciale animatie skitraining met tussenstop bij een hut op de damesafdaling.
  3. Je kunt slowdaten in de oude en langzame tweepersoons Pleisenlift.
  4. Je maakt foto’s in de Fotobox bij het Hoadl-Haus.
  5. Je laat de alcohol een beetje helpen dankzij de vele gratis drankjes in verschillende hutten en restaurants.
  6. Je gaat naar de Single Day Party van 15.00 tot 19.00 uur in het Hoadl-Haus.
  7. Je doet mee aan een speciale toerskitocht langs het ‘Herzlteich’ (meertje in de vorm van een hart).

Korting op skipas

En om singles over de streep te trekken om echt te komen en mee te doen, krijgen singles ook nog eens 30% korting op alle dag- en urentickets op 2 maart. Als dat geen lokkertje is?

Meedoen

Wil je meedoen en jezelf de kans gunnen op ware liefde? Dan kun je jezelf aanmelden op de dag zelf bij het dalstation van de Hoadlbahn. Daar krijg je dan een Single Day buff, zodat andere singles jou kunnen herkennen.

Trouwen in Axamer Lizum

En misschien loop ik wat op de feiten vooruit, maar kort onderzoek leert dat er ook trouwlocaties in Axamer Lizum zijn. Zo kun je bijvoorbeeld trouwen bij het Hoadl-Haus. En hoe tof is dat, als je jouw liefde ook daar hebt leren kennen bij het speeddaten?

SKI plus CITY Pass Stubai Innsbruck

Wil je trouwens echt een goede deal op een skipas in de skigebieden rond Innsbruck? Kies dan voor de SKI plus CITY Pass Stubai Innsbruck. Daarmee heb je toegang tot 13 skigebieden in de regio, waaronder Axamer Lizum, en kun je daarnaast de stad verkennen omdat toegang tot 23 bezienswaardigheden is inbegrepen. Beklim bijvoorbeeld de stadstoren, breng een bezoekje aan de Alpenzoo of neem een kijkje in de Hofkirche.

Wij beklommen een aantal jaar terug de stadstoren, die je prachtig uitzicht op Innsbruck geeft.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in