Nieuwsalert per mail ontvangen

Paralympisch atleet Chris Vos lanceert nieuwe campagne samen met Toyota

Wintersportredacteur

Op vijfjarige leeftijd kreeg Chris Vos na een ongeluk te horen dat hij nooit meer zou kunnen lopen. Dat Chris ooit nog zou kunnen sporten was ondenkbaar. Na de jongste Nederlandse debutant te zijn tijdens de Paralympische Spelen in Sochi, staat hem nu zijn tweede Paralympische Spelen te wachten als een van de ambassadeurs van Toyota.

Passie

Chris heeft zich op een snowboard nooit beperkt gevoeld en merkte dat hij hier steeds beter in werd. Dit gaf hem de motivatie om vol voor het snowboarden te gaan en te laten zien wat er allemaal mogelijk is. Hij wilde laten zien dat als je echt iets wil dat je tot alles in staat bent.

Doelen

Na zich in 2014 te hebben geplaatst voor de Spelen in Sochi en het winnen van twee gouden medailles op het WK in 2015 en 2017, is het Chris’ doel om dit jaar een podiumplaats te bemachtigen op de Spelen in Pyeongchang. Het snowboarden wil Chris over vier jaar naast zich neer leggen om zijn andere grote droom te verwezenlijken: piloot worden.

 

Start your impossible

Chris Vos is een van de ambassadeurs van Toyota die Nederland zal gaan vertegenwoordigen tijdens de Olympische en Paralympische Spelen. Voor Toyota gaat mobiliteit verder dan alleen auto’s. Het aangaan van uitdagingen en het nastreven van dromen staat bij Toyota centraal. Met de nieuwe campagne ‘Start Your Impossible’ willen zij laten zien dat niets onmogelijk is. Chris is daar een groot voorbeeld van.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in