Nieuwsalert per mail ontvangen

Oostenrijkse skigebieden worden wakker in winterse droom

Het is pas oktober, maar het lijkt in veel Oostenrijkse skigebieden al hartje winter. Uiteraard zijn de hoeveelheden nog een stuk minder, maar de omgeving kleurt ook vanmorgen weer helemaal wit. Een prachtig winters plaatje waar wij als wintersportliefhebbers heel erg vrolijk van worden. De voorspellingen zijn uitgekomen en ook vandaag blijft het nog lekker door sneeuwen in de Alpen. WAT LEKKER!

Sneeuw in aantocht

Afgelopen week werd het al bekend dat er weer een bak met sneeuw onderweg was naar de Alpen. Nieuws dat bij onze bezoekers heel erg positief ontvangen werd, want hierdoor is iedereen weer helemaal in de winterstemming. Op verjaardagen wordt er weer gesproken over de wintersportvakantie en ook de boekingen bij reisorganisaties zien weer een flinke boost. Niet gek, want op veel gletsjers kan er al geskied worden. Voor je het weet is het december en openen de meeste skigebieden in de Alpen hun deuren.

Prachtige beelden

Terwijl het op veel plekken in de Alpen afgelopen week nog zomers was, hebben de gebieden op dit moment te maken met compleet andere omstandigheden. Het is weer winter en dat laten de gebieden maar al te graag zien. Ook wij zijn altijd in de Alpen en maakten de onderstaande video. Ga er maar even lekker voor zitten en droom maar eventjes weg!

Wil jij hier wakker worden deze winter?

Het dorpje waar deze video gemaakt is ligt in het Salzburgerland, het is Königsleiten. Wil jij hier deze winter wakker worden? Neem een kijkje op de website van Direkt Holidays en kijk of er een mooi chalet of appartement vrij is. Met wie ga jij op wintersportvakantie?

Wij bezochten het skigebied Tignes en het was top!

Bekijk nu de spectaculaire beelden!
24 uur in ...

Nieuw! Alpentour
24 uur in ...

Bekijk het nu op
YouTube

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in