Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Nieuwjaarsduik in de sneeuw: 1 januari 2018

© Skiinformatie.nl

Het jaar 2017 nadert zijn einde. Voor je het weet is het dan ook alweer tijd om het nieuwe jaar in te luiden. En hoe kun je dit nu beter doen dan met een nieuwjaarsduik in de sneeuw? Wij zouden het in ieder geval niet weten! Kortom, trommel je vrienden op en maak op 1 januari met zijn alle een nieuwjaarsduik in de sneeuw.

Nieuwjaarsduik in de sneeuw

Net als vorig jaar organiseert de indoor skihal SnowPlanet dit ludieke evenement waarbij deelnemers een duik in de sneeuw nemen in hun zwem- of zomerkleding en ski-/snowboardschoenen. Speciaal voor de diehards staat er een speciaal parcours opgesteld. Durf jij mee te doen aan dit ijskoude nieuwjaars evenement?

Het leuke is dat iedereen mee mag doen aan de nieuwjaarsduik. Op deze manier kun je namelijk met het hele gezin deelnemen. Daarnaast is deelname aan dit evenement ook nog eens helemaal gratis. Je kunt je hier inschrijven voor een sneeuwrijk begin van het nieuwe jaar.

Terugblik op afgelopen jaar

Afgelopen jaar was de nieuwjaarsduik in de sneeuw een groot succes. Op de onderstaande foto’s is dit ook wel duidelijk te zien. Na een goede warming betraden toen de deelnemers de sneeuw en maakte zij een duik in het hindernis parcours.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in