Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Live-update: zo is het om te skiën in Wyoming in Amerika

© Gijs Hardeman en Vincent van Binsbergen

Wintersportredacteur

Altijd al eens willen vertrekken naar Amerika voor een wintersport? Via deze live-update krijg je een kleine blik in wat je dan te wachten staat. Gijs Hardeman en Vincent van Binsbergen zijn onderweg in Amerika en bezoeken verschillen skigebieden tijdens hun reis. Wat ze tot nu toe hebben beleefd, dat kunnen we je laten zien!

Wintersport in Wyoming

Hoe het is om te wintersporten in Amerika? Dat kunnen Gijs Hardeman en Vincent van Binsbergen ons laten zien. Beide heren maken een roadtrip door Wyoming en Idaho en het eerste deel van deze gave reis delen ze met ons! De roadtrip door Wyoming is gestart in Jackson Hole, waar de mannen een Ecotour hebben gemaakt door het gebied. Ze hebben het nationale park ontdekt met sneeuwschoenen en onderweg kwamen ze indrukwekkende dieren tegen.

Daarna stond een tocht met sneeuwscooters naar hot springs op de planning en natuurlijk werd er ook geskied. In Grand Targhee, het skigebied waar het altijd sneeuwt, lag ook nu een dik pak verse sneeuw. Gijs: “Grand Targhee is minder groots dan Jackson Hole en daardoor is het erg sociaal en gezellig. We zijn de hele dag op pad geweest met “Tuffy”, een lokale gids die het terrein van top tot teen kent.” Ook op de dag van vertrek lag er weer 30 centimeter verse sneeuw op de auto! Ze zeggen hier niet voor niets: ‘Free refills every day’.

Plaatjes uit Amerika

Wat een gave trip!
Wintersport USA: alles wat je wilt weten

Later deze week nog meer beelden uit Amerika, want collega Mike is ook onderweg aan de andere kant van de Oceaan. Hij bezoekt onder andere Park City en Deer Valley in Utah. Meer informatie en sneeuwplaatjes volgen snel…

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in