Nieuwsalert per mail ontvangen

Lindsey Vonn is op zoek naar een man

In een recent interview met CNN heeft Lindsey Vonn zich uitgelaten over haar liefdesleven en die uitlating was niet positief. Ze zit namelijk ‘s avonds alleen op de bank en dat zou ze heel graag anders zien. Kansen voor ons dus!

Lindsey heeft van 2013 tot 2015 een relatie gehad met pro golfer Tiger Woods, maar daarna is er voor haar niets serieus meer voorbij gekomen. Ze is wellicht een van de meest begeerde vrijgezellen ter wereld en toch is het voor haar lastig om aan een date te komen, vertelde ze aan de reporter van CNN. “Daten is moeilijk. Meestal zijn de normale mannen te geïntimideerd en hebben de mannen met genoeg zelfvertrouwen net even teveel zelfvertrouwen. Ik wil iemand met zelfvertrouwen, maar zonder groot ego. Iemand die me steunt in alles wat ik doe en me niet tegenhoudt. Iemand die me aanmoedigt om te doen wat goed voor mij is en voor mijn skiën.”

GERELATEERD: Lindsey Vonn doet naakt pull-ups

De man voor Lindsey word je dus niet zomaar en daar komen nog wat extra voorwaarden bij. “Hij moet goed met mijn vader overweg kunnen en hij moet van honden houden, anders is het een no-go.” Bij omgaan met honden blijft het trouwens niet, want ook van kleine mensen moet je houden. “Ik zou heel graag moeder willen worden. Maar daarvoor heb je wel eerst een man nodig.”

Onlangs maakte onze Max Verstappen zijn eerst move en regelde hij een date met Lindsey. Misschien moeten we hem waarschuwen dat ze kinderen wil, want die kan Max in deze fase van z’n carrière natuurlijk niet gebruiken. Ik weet in ieder geval wel wat ik doe als ik onderstaand profiel tegenkom op Tinder.

lindsey vonn tinder

Volg jij onze Alpentour al?

24 uur in... Bekijk het nu!
24 uur in ...

Nieuw! Alpentour
24 uur in ...

Bekijk het nu op
YouTube

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in