Nieuwsalert per mail ontvangen

Lindsey Vonn en Max Verstappen eindelijk op date

Al enkele maanden werd erover gesproken, maar de date tussen de snelste vrouwelijke skiër en het grootste talent in de autowereld heeft nu dan echt plaatsgevonden. Een mooi moment dat spontaan tot stand was gekomen door een gesprek tussen beide op social media. Lindsey Vonn plaatste een paar maanden geleden een foto waarin zij in een racewagen zat. Max reageerde hierop met: “Die helm staat je goed”. Waarop Lindsey Vonn vroeg of Max haar een aantal tips wilde geven. Max liet zich dit niet twee keer zeggen en vroeg haar op ‘date’. Die date vond dit weekend plaats.

Het is een tijdje stil geweest tussen de twee topsporters. Maar dit weekend zaten beiden met elkaar om tafel tijdens een bijeenkomst van Red Bull sporters. Dit viel de cameraploeg natuurlijk op.

Naast een date hebben de mannen van Red Bull racing Lindsey Vonn ook verrast met een taart. Dit weekend stond voor Vonn eigenlijk Sölden op het programma, maar ze wilde nog even rustig aan doen in verband met haar enkelblessure.

Grote toppers ontbreken bij World Cup opening Sölden

De date kwam tot stond in juni na een conversatie op Twitter. Heerlijk om te zien hoe Max inspeelde op de tweets van Lindsey.

Max Verstappen regelt date met Lindsey Vonn

Vonn is trouwens niet alleen meer met skiën bezig. Onlangs presenteerde zij haar eigen boek met bijzondere omslagfoto.

Lindsey Vonn brengt boek uit met gewaagde omslagfoto

Wij bezochten het skigebied Tignes en het was top!

Bekijk nu de spectaculaire beelden!
24 uur in ...

Nieuw! Alpentour
24 uur in ...

Bekijk het nu op
YouTube

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in