Nieuwsalert per mail ontvangen

Dutchweek

Leuke aanbiedingen voor Dutchweek Gerlos

Wintersportredacteur

We moeten er nog even op wachten, maar aan het eind van de maand staat Dutchweek Gerlos weer op de agenda. Van 27 tot en met 31 maart vindt de derde editie van Dutchweek Gerlos plaats en kun je genieten van een paar dagen feesten, wintersport en gezelligheid.

Heb je nog niet geboekt, maar wil je toch graag heen? Dan vind je hieronder een aantal leuke aanbiedingen. Wie weet zit er wat voor je tussen en zien we je eind maart in Gerlos!

Aanbiedingen Dutchweek Gerlos

Hotel Waldhof

Dit 3-sterrenhotel ligt in het centrum van Gerlos. De Dorfbahn en piste liggen op zo’n 300 meter afstand van het hotel en bij goede sneeuwcondities kun je bijna tot het hotel skiën. Het hotel beschikt over een kleine wellness met onder andere een sauna, stoombad en whirlpool.

Voor 2 personen 7 nachten, vertrek zaterdag 21 maart, inclusief 6 daagse Zillertaler Superskipas en entree tot alle Dutchweek feestjes: €855,- per persoon

Bekijk hier de aanbieding

Hotel Kristall ****

Een luxe 4-sterrenhotel met authentieke sfeer. Het centrum ligt op 300 meter lopen en de skilift op 150 meter. Er heerst een gezellige sfeer en ’s avonds kun je hier genieten van een heerlijke maaltijd. Hotel Kristall beschikt over een wellness met sauna, stoombad, zwembad en fitnessruimte.

Voor 2 personen 5 nachten, vertrek dinsdag 26 maart, inclusief 4 daagse Zillertaler Superskipas: €549,- per persoon

Bekijk hier de aanbieding

Aparthotel Alpenhof

Aparthotel Alpenhof is een luxe 4-sterrenhotel net buiten het centrum van Gerlos. Het centrum en de skilift liggen op ongeveer 300 meter afstand. De skibus naar de lift stopt voor de deur. Daarnaast beschikt het hotel over een uitgebreide wellness met zwembad en sauna.

Voor 2 personen 4 nachten, vertrek woensdag 27 maart, inclusief 3 daagse Zillertaler Superskipas en entree tot alle Dutchweek feestjes: €538,- per persoon

Bekijk hier de aanbieding

Dutchweek Gerlos

Na een geslaagde tweede editie in 2018, zal Dutchweek ook in 2019 weer in Gerlos plaatsvinden. Overdag kun je heerlijk skiën in de Zillertal Arena met maar liefst 143 km pistes en vanaf een uur of 10 beginnen de eerste feestjes al. Aangezien het feest eind maart plaatsvindt, kan het bijna niet anders dan dat het heerlijk weer wordt. Je moet nog even geduld hebben, maar je hebt in elk geval wat leuks om naar uit te kijken.

 

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in