Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Zo lekker is het nu tijdens de tweede editie Double Dutch Ski & Music Festival

Wintersportredacteur

De eerste twee dagen van het Double Dutch Ski & Music Festival 2019 zitten erop en het waren twee prachtige dagen. De lucht was blauw en de zon scheen, dus dan is er natuurlijk maar weinig wat een dag in de bergen kan verpesten. Je begrijpt wel dan wel dat het al twee dagen genieten was in Kirchberg en dat de komende twee dagen niet anders zullen zijn. 

Double Dutch Ski & Music Festival Kirchberg

Na een succesvolle editie vorig jaar, wordt ook dit jaar weer het Double Dutch Ski & Music Festival georganiseerd. Dit jaar kun je op de Erhenbachhöhe in Kirchberg de nieuwste ski’s testen en diverse clinics volgen. Vervolgens kun je aan het eind van de dag zo de après-ski in met optredens van onder andere Gerard Joling en de Heinoos. Het is dus vier dagen genieten daar in Kirchberg.

De skitest wordt verzorgd voor DAKA. Elke dag staan de wintersportspecialisten van DAKA voor je klaar. Ze geven je advies over welk ski nou bij jou past en beantwoorden al je vragen. Daarnaast kun je hier ook de nieuwste ski’s testen en zelfs een paar ski’s naar keuze winnen. Een groot deel van de skimerken zijn aanwezig. Zo kun je namelijk ski’s testen van onder andere Augment, Elan, Fischer, Head en Rossignol.

Diverse activiteiten

Naast dat je bij de heren van DAKA ski’s kunt testen, is er nog meer te doen tijdens het Double Dutch Ski & Music Festival. Er worden namelijk ook diverse leuke clinics georganiseerd. Zo kon je woensdag ervaren hoe het is om op een fatbike te fietsen, werd er donderdag een skitour georganiseerd en was er vrijdag de mogelijkheid om te leren jodelen. Al deze clinics werden georganiseerd door echte professionals. Naast het skiën zijn er dus nog genoeg andere leuke activiteiten te doen.

Na een dag hard werken op de pistes is het natuurlijk tijd voor een feestje. En het niet voor niets Ski & Music festival, want ook voor de muziek was goed gezorgd. Elke dag sluiten ze het Double Dutch Festival namelijk af met een leuk feest. Verschillende artiesten en DJ’s komen langs om in Kirchberg een feestje te bouwen.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in