Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Last-minute voordelig naar de sneeuw met deze aanbiedingen

© Skiinformatie.nl

Wintersportredacteur

De komende dagen dalen de temperaturen en kan het weer sneeuwen! Het wordt dus perfect wintersportweer! Heb je nog geen vakantie geboekt, maar wil je toch nog een paar dagen naar de sneeuw? Of ga je gewoon een keertje extra deze winter? Hieronder hebben we een aantal last-minute aanbiedingen van Summit Travel en Chalet.nl voor je verzameld.

Wintersport in januari of februari

De kwaliteit van de pistes en de weersomstandigheden in de eerste twee maanden van het nieuwe jaar zijn de afgelopen jaren erg wisselend geweest. Dit heeft ervoor gezorgd dat mensen niet ver van tevoren hun wintersport boeken. Echter, op dit moment ligt er zoveel sneeuw dat zelfs bij hogere temperaturen de pistes nog steeds goed blijven. Bovendien voorspellen ze prachtig weer voor de komende dagen, dus je hebt een uitstekende reden om nog even naar de bergen te gaan. Pak je telefoon, overtuig je vrienden en vraag je baas vriendelijk om een paar dagen vrij. Boek gewoon nog een paar dagen naar de sneeuw en geniet ervan!

Aanbiedingen begin 2024

Het is hoog tijd om te boeken als je ergens in de komende twee maanden nog wilt genieten van de sneeuw! Deze deals konden we je echt niet onthouden:

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in