Nieuwsalert per mail ontvangen

Lancering Skischoolguide.eu

De meeste grote gebieden in Europa hebben meerdere skischolen. Hierdoor worden de wintersporters voor een keuze gesteld. De ene skischool is net iets goedkoper dan de ander, maar zie je dat ook terug in een mindere kwaliteit? Wat maakt het verschil in prijs? En bij welke skischool moet je zijn voor een off-piste tour? Of wil je misschien telemarken? Skischoolguide.eu helpt je sinds kort bij de keuze voor een skischool. 

Per skigebied wordt weergegeven welke skischolen actief zijn, in welke sporten ze lesgeven, wat voor bijzondere faciliteiten ze hebben en welke trainingen er te boeken zijn. Bovendien schrijven eerdere klanten ook reviews over de scholen zodat je weet wat je kunt verwachten als je het kantoor binnenstapt om te boeken. Ook is het mogelijk om privéleraren en gidsen te boeken via de website.

In onze ogen is het een goed initiatief om de wereld van de skilessen transparanter te maken. Het is wel duidelijk dat de site nog moet groeien om echt tot zijn recht te komen. Heb je les gehad bij een skischool? Vertel dan hoe je het ervaren hebt op Skischoolguide.eu en help de community groeien.

Volg jij onze Alpentour al?

24 uur in... Bekijk het nu!
24 uur in ...

Nieuw! Alpentour
24 uur in ...

Bekijk het nu op
YouTube

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in