Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Grote brand in Avoriaz: 53 gasten geëvacueerd midden in de nacht

© Skiinformatie.nl

Elke dag het laatste wintersportnieuws

Afgelopen nacht brak er een brand uit in een hotel in Avoriaz. 53 gasten moesten midden in de nacht geëvacueerd worden. Na handelen van de brandweer kon iedereen weer terugkeren naar de kamers. De brand brak uit in het hotel Des Dromonts in Avoriaz, in het skigebied Les Portes du Soleil.

Grote brand in hotel

De brandweer werd rond 1.00 uur ’s nachts opgeroepen voor een brand in een oud hotel in het skigebied Les Portes du Soleil in Frankrijk. De brand brak waarschijnlijk uit in de skiruimte van het hotel Des Dromonts in Avoriaz. Veel kamers in het hotel werden geëvacueerd en de wintersporters moesten dus uit de veren. 53 gasten hadden een spannende nacht in het skigebied. Ze moesten uit de kamers, omdat dit deel van het hotel geventileerd moest worden.

Gelukkig niets ernstigs gebeurd

De brandweer kreeg de brand onder controle en rond 6.15 uur werd de actie afgesloten. Na het blussen konden de gasten weer terug naar hun kamers. Er zijn geen gewonden gevallen en de brand bleef beperkt. Hotel Des Dromonts is het oudste hotel in het Franse Avoriaz.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in