Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Gratis skipas in de Zillertal Arena als je in Lederhose komt

Wintersportredacteur

Het laatste weekend van het seizoen heeft de Zillertal Arena een mooie actie voor ons wintersporters in petto. Als je in Zell am Ziller, Gerlos, Königsleiten, Wald of Krimml aan de kassa verschijnt in lederhose of dirndl krijg je op 11 en 12 april een gratis skipas. Dat is nog eens mooi het wintersportseizoen afsluiten.

De Dutchweek als seizoensafsluiting kent iedereen, maar daar gaat iedereen al naartoe. De Lederhosen Wedel Finale is weer eens wat anders en geloof me, het is best cool om in je lederhose te skiën. Helemaal als je daardoor een gratis skipas krijgt. Normaal gesproken ben je voor een tweedaagse skipas in het gebied bijna 100 euro kwijt, dus het is een mooi gebaar van het liftgezelschap om het seizoen feestelijk af te sluiten.

Lederhose Wedel Finale

In het weekend van 11 en 12 april zijn er ook verschillende hutten die meefeesten en iets speciaals hebben neergezet. Live muziek, gratis schnapps, een wijn en brass festijn, enzovoorts. Meer informatie vind je op ZillertalArena.nl/lederhose. Wij zijn er in ieder geval bij. Is het ook iets voor jou en je vrienden?

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in