Nieuwsalert per mail ontvangen

GEZOCHT: mooiste sneeuwfoto’s uit Nederland

Wintersportredacteur

Terwijl wij vandaag weer de pistes op gaan voor opnames van 24 UUR IN, zitten onze collega’s in Nederland ook in de sneeuw. Het zal je namelijk niet ontgaan zijn dat er sneeuw valt in Nederland! En aangezien sneeuw de wereld altijd net een beetje mooier maakt, zijn wij voor een foto-update op zoek naar de mooiste sneeuwfoto’s uit Nederland.

Sneeuw in Nederland

Sneeuw wekt in Nederland altijd een beetje gemengde gevoelens op. Het levert namelijk aan de ene kant toch altijd problemen op in het verkeer, maar aan de andere kant ziet alles er wel weer mooi uit. Wij focussen vandaag even op dat laatste, want wij worden van sneeuw altijd toch wel heel erg blij. De omgeving wordt namelijk altijd een beetje mooier als er een laagje sneeuw op ligt. En laten we er maar even van genieten, want de sneeuw blijft in Nederland niet zo lang liggen als hier in Oostenrijk.

Sneeuwfoto’s

Niet alleen de sneeuw in Oostenrijk levert mooie plaatjes op. Ook een met sneeuw bedekt Nederland ziet er mooi uit op de foto. En aangezien het niet heel vaak voorkomt dat de sneeuw blijft liggen, moeten we dat natuurlijk vastleggen. Daarom zijn wij voor een foto-update op zoek naar de mooiste sneeuwfoto’s van vandaag. Dan kunnen we jullie laten meegenieten van de sneeuwpret in Nederland.

Laat de beelden als reactie achter onder het Facebookbericht.

Vergeet niet te vermelden:
– je naam
– de locatie van de foto/video

Belangrijk is dat je de foto’s of video’s zelf hebt gemaakt, anders mogen wij die niet gebruiken. Ontzettend bedankt alvast voor het insturen!

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in