Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

FOTO-UPDATE: Zo heerlijk is het vandaag in Ski Juwel

Wintersportredacteur

Heb je een lekker dagje in Nederland? Mooi! Maar toch denk ik niet dat jouw dag net zo lekker is als die van de wintersporters die op dit moment in Ski Juwel Alpbachtal Wildschönau zijn. Dat bewijzen de beelden van collega Bettina maar al te goed!

Perfecte pistes

Bettina heeft vandaag haar laptop verruild voor een paar heerlijke afdalingen in Ski Juwel Alpbachtal Wildschönau en ik kan haar niet anders dan gelijk geven. Zon, zon en nog meer zon, Kaiserwetter zoals Kaiserwetter hoort te zijn. Het is rond -3 °C, een prima temperatuurtje dus. Afgelopen weekend is er nog wat verse sneeuw gevallen in het skigebied en in combinatie met de lage temperaturen van de afgelopen dagen, liggen de pistes er perfect bij. Bovendien is het een stuk minder druk dan vorige week tijdens de kerstvakantie (zeg maar gerust rustig)!

Genieten met hoofdletters!

De foto’s hieronder zeggen wat mij betreft meer dan genoeg: het is volop genieten in het skigebied.

Wintersport in Ski Juwel Alpbachtal Wildschönau

Op zoek naar een fijn skigebied dat ideaal is voor een familievakantie? Ski Juwel Alpbachtal Wildschönau hoort tot de meest kindvriendelijke skigebieden van Oostenrijk. Hier geen hossende feestgangers, maar een fijne, gezellige en gemoedelijke sfeer. Het skigebied telt ruim 113 km aan pistes en die liggen verspreid over twee dalen en vier bergen. Aan goede skischolen voor de eerste meters op ski’s is hier geen gebrek en een aantal is zelfs volledig gespecialiseerd in het lesgeven van kinderen. Voor een pauze tussendoor heb je de keuze uit meerdere knusse berghutten en na afloop van de skidag kun je allerlei leuke activiteiten ondernemen. Tips voor het skigebied vind je hier ›››

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in