Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

FOTO-UPDATE: Kaiserwetter in Sölden

© Skiinformatie.nl

Wintersportredacteur

Oh jongens, het is op dit moment echt genieten met grote hoofdletters in de Alpen! Collega Vera is een paar dagen met vriendinnen in Sölden en deelde net wat heerlijke foto’s met me. Na de sneeuwval van het afgelopen weekend is het nu zonnig en zijn de pistes van uitstekende kwaliteit. Niks te klagen dus! En aangezien het seizoen nog niet voorbij is, delen we graag weer een digitale dosis wintersport met jullie. Geniet lekker mee met de foto’s hieronder en droom nog maar even terug naar afgelopen winter.

Heerlijke omstandigheden in Sölden

Het einde van het seizoen is helaas toch echt aangebroken en als je nog een paar dagen op de latten wilt staan, doe je er goed aan om een hoger gelegen skigebied op te zoeken. Precies dat hebben Vera en haar vriendinnen gedaan. Skigebied Sölden beschikt over maar liefst twee gletsjers, dus ook nu aan het eind van het seizoen liggen de pistes er nog heerlijk bij. Afgelopen weekend bezochten ze het Electric Mountain Festival in Sölden en werden ze getrakteerd op een vers pak sneeuw. Nu is de lucht blauwer dan blauw en is het dus vooral genieten van de heerlijke omstandigheden.

Lees ook: het Ötztal sluit skiseizoen af met reeks evenementen

Foto-update vanuit Sölden

Benieuwd hoe het op dit moment in Sölden is? We zullen eerlijk zijn, eigenlijk wil je het helemaal niet weten want dan wil je meteen in de auto stappen en die kant op rijden. Kijken op eigen risico dus…

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in