Nieuwsalert per mail ontvangen

FOTO-UPDATE: feesten tijdens Electric Mountain Festival Sölden

Op dit moment vindt het Electric Mountain Festival plaats in Sölden. Een spetterend event met optredens van onder andere Robin Schultz en Lost Frequencies. Vandaag is helaas al weer de laatste dag. Tijd om nog even te genieten!

Skiën in Sölden

Collega Vera is op dit moment in Sölden op vakantie. Gisteren heeft ze vanwege de hevige wind besloten om het skiën even over te slaan. In plaats daarvan heeft ze een bezoekje gebracht aan AQUA DOME – Tirol Therme Längenfeld. Gelijk heeft ze, want op vakantie moet je ook even lekker genieten en ontspannen! Vandaag waren de condities gelukkig stukken beter. Het was wel even wachten vanochtend voordat de liften openden, maar uiteindelijk is het een fijne skidag geworden. Nu is het tijd voor feest. Lekker dansen bij het Electric Mountain Festival!

Vera: Ik ben fan van Sölden! Ik kom er al jaren en het is echt heel vet om dit event een keertje bij te wonen!

 

Foto-update Electric Mountain Festival in Sölden

Het Electric Mountain Festival vindt ieder jaar plaats op de Giggijoch in Sölden. Iedere maand in het winterseizoen is er een Electric Mountain Party en de afsluiter is het Electric Mountain Festival. Meerdere artiesten en dj’s van wereldklasse hebben hier inmiddels op het podium gestaan. Benieuwd hoe dat er aan toe gaat? Bekijk de foto-update hieronder.

24 UUR IN Sölden

Benieuwd hoe Sölden is als wintersportbestemming? Wij hebben het gebied bezocht voor 24 UUR IN. Bekijk de aflevering hieronder.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in