Nieuwsalert per mail ontvangen

Foto-update: zo lekker is het bij Dutchweek Saalbach

Wintersportredacteur

De condities kunnen bijna niet beter: lekkere pistes en heel veel zon. Met die combinatie vieren wintersporters feest tijdens de 5e editie van Dutchweek Saalbach. Wederom staat er van alles op het programma en kun je op meerdere plaatsen in het dorp terecht voor vette feestjes. Benieuwd hoe het er aan toe gaat? 

Feesten en skiën

Van 20 t/m 24 maart 2019 vindt de 5e editie van Dutchweek Saalbach plaats. Wintersportliefhebbers kunnen tijdens deze dagen niet alleen genieten van de pistes van het Skicircus, maar ook van hele gave feesten. En als we iedereen mogen geloven die op dit moment aanwezig is, is het op en top genieten. De zon schijnt en het skigebied ligt er (vooral ’s ochtends) heerlijk bij. Kortom: een groot succes.

 

Foto-update Dutchweek Saalbach

Ben je benieuwd hoe het er aan toe gaat tijdens Dutchweek Saalbach? Deze foto’s van gisteren geven je een goed beeld van het feest. De foto’s zijn gemaakt door de crew van Dutchweek.

Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn

Saalbach is één van de dorpen in skigebied Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn. Dit grote en populaire skigebied wordt ieder jaar weer druk bezocht door duizenden Nederlandse wintersportfans. Je hebt hier toegang tot 270 km aan pistes, feestelijke après-ski, goede berghutten, fijne accommodaties en tal van andere activiteiten. De dorpen zijn stuk voor stuk gezellig en hebben allemaal hun eigen kenmerken en karakter. Niet voor niets is het Skicircus uitgeroepen tot het beste skigebied van 2019! Meer hierover lees je in het artikel hieronder.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in