Nieuwsalert per mail ontvangen

Epique Summer Sessions

Skiën in Nederland, in de zomer? Klinkt gek maar het is mogelijk! Epique – Mountain Adventures organiseert twaalf weken lang, drie avonden per week ski trainingen op twee verschillende locaties in Nederland. Deze trainingen zijn leuk, leerzaam en perfect om technisch beter te worden als voorbereiding op het off-piste skiën en snowboarden. 

De Epique Summer Sessions worden gehouden in SnowWorld Zoetermeer en SnowSportCenter Utrecht. Zowel de trainingen op de sneeuw in SnowWorld als de trainingen op de rolbaan in Utrecht zijn ideaal als voorbereiding op de winter. Deze Summer Sessions duren twaalf weken en je kunt deelnemen hoe vaak je zelf wilt. Twaalf, acht of vier weken, één tot drie avonden per week. Uiteraard is een losse sessie ook mogelijk.

 

De trainingen op dinsdag- en donderdagavond vinden plaats in SnowWorld Zoetermeer en de trainingen op de woensdag avond vinden plaats in SnowSportCenter Utrecht. Op de drie verschillende avonden zijn er verschillende niveaus variërend van beginner t/m expert.

Summer Sessions Epique.

Naast dat de Epique Summer Sessions perfect zijn om je techniek bij te houden en te verbeteren tijdens maak je kennis met het team van Epique, leer je andere leuke mensen kennen en kun je informatie krijgen over de rest van ons programma. Voor meer informatie over de prijzen, de exacte programma en data kan je terecht op www.epique.com.

Volg jij onze Alpentour al?

24 uur in... Bekijk het nu!
24 uur in ...

Nieuw! Alpentour
24 uur in ...

Bekijk het nu op
YouTube

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in