Nieuwsalert per mail ontvangen

Dutchweekend Saalbach 2015 nieuw Nederlands evenement

Dit winterseizoen is een Oostenrijkse skigebied het gastdorp van een nieuw Nederlandse wintersportevenement. Het evenement luistert naar de naam Dutchweekend Saalbach 2015 en vindt van 25 tot 29 maart plaats in het onder Nederlanders populaire wintersportgebied Saalbach-Hinterglemm-Leogang.

De organisatie van het Dutchweekend Saalbach is uiteraard in handen van evenementenbureau Dutchweek, dat het weekend organiseert in samenwerking met Summit Travel. Na het succes in 2013 en 2014 van Dutchweekend Italia was het tijd om uit te breiden. De keuze voor Saalbach is niet vreemd, want het dorp spreekt tot de verbeelding bij een groot deel van de Nederlandse wintersporters. Directeur van de VVV uit Saalbach Wolfgang Breitfuss laat weten erg blij te zijn met de komst van het evenement en ziet uit naar de extra stroom Nederlandse wintersporters.

Tijdens het evenement dat van woensdag t/m zaterdag zal plaatsvinden zullen de après-ski tenten en nachtclubs voornamelijk bemand worden door Nederlandse DJ’s. Voor de kwaliteit van de sneeuw zo laat in het seizoen hoeft dankzij de kunstmatige sneeuwvoorzieningen niet te worden gevreesd.

Al vanaf € 268,- per persoon ben je erbij. Dat is dan inclusief skipas en toegang tot alle feesten. Meer informatie vind je via de website van Dutchweekend Saalbach.


Summittravel.nl

Ken jij skigebied Engelberg al in Zwitserland?

Wij bezochten het skigebied!
24 uur in ...

Nieuw! Alpentour
24 uur in ...

Bekijk het nu op
YouTube

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in