Nieuwsalert per mail ontvangen

Dutchweek Gerlos 2017: De Aftermovie

Dutchweek Gerlos

© Stephan Versluis & Christ Clijsen

Van 29 maart – 2 april was het een ongelofelijk groot feest in Gerlos. Het dorp dat bekend staat om de gezelligheid was nòg feestelijker dan normaal. Waarom? Omdat de eerste editie van de Dutchweek Gerlos toen georganiseerd werd. Wij waren erbij en hebben genoten. Heb je het nou gemist? Dan heb je dit gemist.

Aftermovie

Om te laten zien wat voor weekend het was heeft de Zillertal Arena, het skigebied waar Gerlos tot behoort, een aftermovie geproduceerd. Wij vinden ‘m heerlijk en hij zegt precies wat de week ook was: één grote gezellige bende! Het weer werkte ontzettend goed mee, dus beter kon het eigenlijk niet.

Data Dutchweek Gerlos 2018 bekend

En nu de Dutchweek Gerlos 2017 met deze aftermovie nu echt bijna afgesloten is – er komt nog een aftermovie van de organisatie aan – wordt het tijd om je voor te bereiden op de Dutchweek Gerlos 2018. Dat begint natuurlijk met de data en ook die zijn bekend. Volgend jaar kun je 4-8 april 2018 vast in de agenda zetten en nu al gaan kijken naar beschikbare accommodaties. Daar wil je natuurlijk bij zijn!

Tot dan?!

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in