Nieuwsalert per mail ontvangen

Dutchweek 2011

Dutchweek 2011, door velen omschreven als de mooiste week van het jaar ligt weer achter ons. Terugkijkend op dit spektakel overtrof het zelfs mijn stoutste verwachtingen. Dutchweek staat garant voor een week lang feesten en hier en daar een beetje skiën. Het weer was top en de ambiance geniaal.

De Dutchweek staat centraal om het inmiddels bekende ”Duchtweek festival”. Dit festival wordt midden op de piste gegeven. Met DJ’s zoals; Sunnery James & Ryan Macherano, Roog, Erick E, Miss Monica, Gregor Salto en dan ben ik er vast nog een paar vergeten. Elke dag vanaf 14:00 uur dreunen de beat’s over de piste uit de speakers. Dit alles naast de in Valtho bekende ”360 bar”. De grootste bar op de pistes van Val Thorens.

Ons programma zag er dagelijks als volgt uit: om 10 uur opstaan en na een ontbijtje rond 11 uur richting de pistes. Waar we tot 13:00 uur overheen vlogen. Snel in ons appartement iets eten en daarna richting de 360 bar. Onze rugzakken volgeladen met oerhollandse Heineken biertjes (biertje kost daar 6 eu). Daar aangekomen zo snel mogelijk een van de geniale strandstoelen proberen te bemachtigen waarna we ons heerlijk bruin lieten kleuren door het aanwezige zonnetje.

Na twee uurtjes liggen zonnen gingen we rond 16:00 uur het festival in waar de tijdens het zonnen al heerlijke beats nog beter beleefd werden. Hier ging tot 19:00 uur het dak er helemaal af. Afgesloten werd er dan met een dronkenmans rit op de ski’s naar het dal. Als je dit overleefd had ging het avondmaal er maar al te graag in. Waarna wij nog snel een potje klaverjassen in ons appartement. Daarna werd de rouge, gel en fukie fukie uit de kast gehaald om het uitgaansleven van Val Thorens te verkennen. Meestal werd begonnen met het SnowCafe en werd er afgesloten in Club Malysia. Dit alles rond een uurtje of 03:00 uur.

Ben je dus een echte partyanimal en hou je van skien? Dan moet je hier geweest zijn. Volgend jaar met koniningendag is het weer zover, so be there!

Hierrr kan je de ”Dutchweek Festival 2011” CD downloaden en alvast in de stemming komen!

Enjoy and see you next year @ Dutchweek

Volg jij onze Alpentour al?

24 uur in... Bekijk het nu!
24 uur in ...

Nieuw! Alpentour
24 uur in ...

Bekijk het nu op
YouTube

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in