Nieuwsalert per mail ontvangen

Dutch Week, hét wintersportevenement in ‘s werelds beste skiresort!

dutchweek-feesttent-snowtimeDe 23ste editie van de Dutch Week vindt dit jaar alweer plaats. Van 26 april tot 3 mei in Val Thorens is het feest tijdens de officiële schoolvakantie (meivakantie). Organisator en oprichter van de Dutch Week, Snowtime, zag in 1991 het potentieel van het dorp en het skigebied. Nu, meer dan 20 jaar later, is de Dutch Week één van de grootste events voor wintersportend Nederland in een geweldig gebied. Val Thorens werd dit jaar namelijk uitgeroepen tot het beste skiresort ter wereld.

Activiteiten en après-ski
Gedurende de Dutch Week zijn er veel verschillende accommodaties te boeken voor scherpe prijzen inclusief skipas. Verder worden er toffe initiatieven georganiseerd voor iedereen. Op het programma staan onder andere 100%NL kinderlessen met lunchopvang, ski- en snowboardclinics en First Tracks. Daarnaast is de organisatie hard bezig met het sluiten van deals om het gratis testen van ski’s en snowboard mogelijk te maken. Uiteraard kan er na het skiën gefeest worden in de Dutch Week feesttent in het centrum van Val Thorens. Gasten van Snowtime hebben dagelijks gratis toegang tot de beste après-ski feesten en live-performances. De bands op het podium van de Dutch Week zijn al bekend, dit worden Vangrail en Soulbeach. De Residence DJ’s van dit jaar zijn het duo Back2Back en DaMarca, die worden ondersteund doo rQ on Trumpet en IJsbrand on Sax.

dutchweek-chaletdelamarine

Als je op de hoogte wilt blijven van het volledige programma kan dat via Snowtime Wintersport. Daar worden de laatste updates gedeeld.

Wij bezochten het skigebied Tignes en het was top!

Bekijk nu de spectaculaire beelden!
24 uur in ...

Nieuw! Alpentour
24 uur in ...

Bekijk het nu op
YouTube

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in