Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

© Skiinformatie.nl

DOE MEE: Dé Online Wintersport Pubquiz

Wintersportredacteur

Wintersportkenners opgelet, we hebben wat leuks voor jullie! We organiseren namelijk binnenkort een online pubquiz. Waar die over gaat? Over wintersport natuurlijk. Vandaar de naam: Dé Online Wintersport Quiz. Doe je mee?

Op zaterdagavond 25 april 2020 testen we de wintersportkennis van de deelnemers op alle mogelijke manieren. Met vragen over skigebieden, après-ski, wintersportfeitjes en nog veel meer categorieën zijn we op zoek naar dé wintersportkenner. We starten om 20.00u en rond 22.30u zijn we klaar. Doe jij mee met je team?!

Gevoelsmatig het winterseizoen afsluiten

Het wintersportseizoen is abrupt ten einde gekomen. Veel wintersporters hebben dit jaar daarom niet kunnen skiën of hadden niet de mogelijkheid nog een keertje extra van de sneeuw te genieten. Ook wij hadden nog meerdere trips op de planning en konden het skiseizoen nog niet lekker afsluiten. Daarom zochten we naar een leuke manier om dat te doen. Die hebben we gevonden en dit is ‘m.

Dé Online Wintersport Quiz: live meespelen

Op zaterdag 25 april, normaal gesproken vlak na het einde van het skiseizoen, sluiten we het seizoen lekker af. Middels een online pubquiz halen we alle wintersportkennis nog even naar boven voordat we het weer wegstoppen tot aan het volgende seizoen. Om 20.00u starten we met de live quiz, waaraan ook jij mee kan doen!

In meerdere rondes stellen we vragen over verschillende categorieën. Uiteraard testen we de kennis over skigebieden en après-ski. Te veel kunnen we over de inhoud niet verklappen, maar het wordt leuk! Wintersporters van elk niveau kunnen meedoen, want je hoeft niet goed te kunnen skiën om je te kunnen kronen tot wintersportkenner van seizoen 2019/2020. Vanzelfsprekend hebben we een passende prijs voor de winnaar klaarstaan!

En alhoewel wij samen met onze collega’s van Snowplaza de vragen bedacht hebben, hebben we het pubquizwiel niet uitgevonden. Om ervoor te zorgen dat de online pubquiz zo vlekkeloos mogelijk verloopt werken we samen met De Hoek uit Purmerend, specialist in (online) pubquizen en andere feesten op maat. Zij zullen dan ook de pubquiz hosten en ook inschrijving verloopt via hen.

Zo ziet een overzicht van deelnemers aan de online pubquiz eruit. Je strijdt dus tegen je collega wintersporters en er kan er maar één de winnaar zijn.

Meedoen

Lijkt het je wat om mee te doen? Mooi! Deelnemen kan uiteraard alleen, maar leuker is het met meerdere personen. Belangrijk: elk team moet in hetzelfde huis aanwezig zijn. Met de huidige maatregelen kunnen er dus nooit hele grote teams meedoen.

Er is beperkt plek, dus zorg dat je je snel inschrijft. Deelname kost slechts €5,- per team. Inschrijven doe je via de link. Na inschrijving krijg je meer informatie van De Hoek over de betaling en de verdere procedure. Wij hebben er zin in!

Wat: Dé Online Wintersport Quiz
Wanneer: zaterdag 25 april 2020
Tijd: 20.00 – 22.30 uur

Uitslag

Wat hebben we genoten van jullie deelname. We vonden het ontzettend leuk dat jullie erbij waren! De winnaar is tijdens de quiz al bekendgemaakt. Ben je geen winnaar en toch benieuwd naar je eigen score? Check dan de uitslag hieronder.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in