Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Deze aanbiedingen voor Dutchweek Saalbach wil je niet missen

© Dutchweek

Wintersportredacteur

Het is bijna zover: de langverwachte, jaarlijks terugkerende editie van Dutchweek Saalbach gaat bijna van start. In maart staat Saalbach in het teken van dit spectaculaire wintersportevenement. Overdag kun je volop genieten van de pistes, terwijl de middagen gevuld zijn met levendige feestjes. Als je nog niet hebt geboekt, maar wel graag wilt deelnemen, lees dan snel verder voor enkele aantrekkelijke aanbiedingen naar Dutchweek Saalbach.

Dutchweek Saalbach 2024

Dutchweek Saalbach is een bruisend wintersportevenement voor feestvierende skiërs en snowboarders. Overdag kun je genieten van de uitgestrekte 270 km aan pistes van Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn. Zodra de middag aanbreekt, gaan de feestjes van start en deze duren tot in de late uurtjes. Noteer de data: Dutchweek Saalbach vindt plaats van 16 tot en met 23 maart 2024 en belooft opnieuw een groots spektakel te worden.

Aantrekkelijke aanbiedingen

Wil je hierbij zijn? Dat kan nog! Er zijn nog enkele tickets verkrijgbaar en ook een accommodatie kun je nog boeken. Trommel je vriendengroep op, want deze aanbiedingen zouden zomaar interessant kunnen zijn voor jullie:

Aankomst 16 maart:

Alle beschikbare accommodaties ›››

Aankomst 20 maart:

Alle beschikbare accommodaties ›››

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in