Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

© Skiinformatie.nl

8 deals voor een wintersport in de voorjaarsvakantie

Wintersportredacteur

Het wintersportseizoen is alweer in zicht en het is hoog tijd om weer te gaan boeken. De meeste mensen die aan de schoolvakanties gebonden zijn, blijven liever thuis met kerst. De voorjaarsvakantie is dan een betere optie. Heb jij nog niet geboekt? In dit artikel vind je een aantal goede deals voor een wintersport in de voorjaarsvakantie.

Op wintersport in de voorjaarsvakantie

Heb je behoefte aan goede sneeuw en zon op je wintersport in 2024? Dan is de voorjaarsvakantie een goede keuze. Het is in de voorjaarsvakantie altijd een stuk drukker, maar met kinderen die naar school gaan heb je vaak geen andere keus. Toch mag dit de pret niet drukken. Ook in de voorjaarsvakantie geniet je van een fijne wintersport. En wil je de drukte vermijden? Er zijn genoeg opties voor rustige skigebieden in de Alpen.

Aanbiedingen wintersport in de voorjaarsvakantie

Je denkt al snel door de drukte dat in de voorjaarsvakantie een wintersport veel geld gaat kosten. Ook hier geldt: dit hoeft helemaal niet duur te zijn. Hieronder hebben we een aantal goede aanbiedingen van Sunweb voor je op een rijtje gezet. Het gaat om een 8-daagse wintersport, inclusief skipas. Klik op de afbeelding voor meer informatie, prijzen, boeken.

Accommodatie Le Massif du Devoluy
Casa al Sole
Accommodatie Fügen wintersport voorjaarsvakantie

Accommodatie La Norma
Mayrhofen pension
Almdorf Homes Königsleiten aanbiedingen wintersport voorjaarsvakantie

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in