Nieuwsalert per mail ontvangen

© Skiinformatie.nl

8 deals voor een wintersport in de voorjaarsvakantie

Wintersportredacteur

Het wintersportseizoen is alweer in zicht en het is hoog tijd om weer te gaan boeken. De meeste mensen die aan de schoolvakanties gebonden zijn, blijven liever thuis met kerst. De voorjaarsvakantie is dan een betere optie. Heb jij nog niet geboekt? In dit artikel vind je een aantal goede deals voor een wintersport in de voorjaarsvakantie.

Op wintersport in de voorjaarsvakantie

Heb je behoefte aan goede sneeuw en zon op je wintersport in 2021? Dan is de voorjaarsvakantie een goede keuze. Het is in de voorjaarsvakantie altijd een stuk drukker, maar met kinderen die naar school gaan heb je vaak geen andere keus. Toch mag dit de pret niet drukken. Ook in de voorjaarsvakantie geniet je van een fijne wintersport. En wil je de drukte vermijden? Er zijn genoeg opties voor rustige skigebieden in de Alpen.

Aanbiedingen wintersport in de voorjaarsvakantie

Je denkt al snel door de drukte dat in de voorjaarsvakantie een wintersport veel geld gaat kosten. Ook hier geldt: dit hoeft helemaal niet duur te zijn. Hieronder hebben we een aantal goede aanbiedingen van Sunweb voor je op een rijtje gezet. Het gaat om een 8-daagse wintersport, inclusief skipas. Klik op de afbeelding voor meer informatie, prijzen, boeken.

Accommodatie Le Massif du Devoluy
Casa al Sole
Accommodatie Fügen wintersport voorjaarsvakantie
Accommodatie La Norma
Mayrhofen pension
Almdorf Homes Königsleiten aanbiedingen wintersport voorjaarsvakantie

Annuleringsvoorwaarden Sunweb

Sunweb heeft de annuleringsvoorwaarden voor aankomende winter aangepast. Gratis annuleren is alleen mogelijk binnen 3 dagen na de boeking. Wel krijg je daarna de mogelijkheid tot flexibel omruilen. En wordt de wintersport geannuleerd door corona? Dan ben je verzekerd van prijsgarantie. Oftewel, dezelfde reis voor dezelfde prijs in een andere periode. Ook is de reisorganisatie aangesloten bij de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). Lees hier meer over de verschillende annuleringsvoorwaarden van reisorganisaties.

beenhere

Coronamaatregelen wintersport 20/21

Skiseizoen 2020/2021 wordt anders dan je gewend bent. Door de huidige coronacrisis is een wintersport dit keer anders dan normaal. Om eventuele besmettingen te voorkomen en om ieders veiligheid te garanderen, heeft een aantal skigebieden coronamaatregelen opgesteld. Deze komen bovenop de door de overheid gestelde maatregelen.

>>> Bekijk hier een overzicht van de coronamaatregelen per skigebied <<<

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in