Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

DEALS: met meer dan € 100,- korting per persoon op wintersport

© Skiinformatie

Wintersportredacteur

Nog niet geboekt? Of gewoon zin om nog een wintersport in het vooruitzicht te hebben? Dat hoeft echt niet meteen je complete spaargeld te kosten. Reisorganisatie Summit Travel stunt met heel veel aantrekkelijke aanbiedingen. Veel accommodaties boek je nu met ruim € 100,- korting per persoon! Dus, waar wacht je nog op?!

Alpin Resort Montafon

Alpin Resort Montafon ligt in het plaatsje Gargellen en heeft een zeer gunstige ligging. Je verblijft hier namelijk aan de piste, niet ver van de skilift. Wie nu boekt, profiteert van bijna € 200,- korting per persoon. Overal in de accommodatie is gratis WiFi, er is een bistro en zelfs een kleine supermarkt. De skipas is inclusief, dus ook dat scheelt. Klik op de afbeelding voor meer informatie en boeken.

Résidence Antarès

Residence Antarès ligt in het Franse Avoriaz, op slechts 50 meter afstand van de piste. Je verblijft hier in een moderne accommodatie, met een prachtig uitzicht over de vallei van Morzine. Boeken is nu extra voordelig. De korting loopt op tot € 110,- per persoon en ook de skipas is inclusief. Klik op de afbeelding voor meer informatie en boeken.

Les Alpages de Reberty

We blijven in Frankrijk met deze deal. Dit keer reizen we af naar Les Menuires, naar appartementencomplex Les Alpages de Reberty. Dit is een fijn verblijf aan de piste en niet ver van de skilift, hooggelegen en met wellness. Je profiteert van kortingen die oplopen tot € 130,- per persoon en ook de skipas is inclusief. Klik op de afbeelding voor meer informatie en boeken.

Chalet Le Sabot de Venus

Een andere accommodatie in Frankrijk waar je van veel korting profiteert is Chalet Le Sabot de Venus in Val Thorens. Je verblijft midden in het centrum van het populaire skidorp, op 100 meter van de lift en aan de piste. Alles binnen handbereik dus! De korting loopt op tot ruim € 200,- per persoon en de skipas is inclusief. Klik op de afbeelding voor meer informatie en boeken.

Résidence Electra

Ski-in ski-out én korting? In een van de grootste skigebieden ter wereld, Les Portes du Soleil? Dat is waar je van profiteert als je een wintersport boekt naar Résidence Electra in Avoriaz. De korting loopt op tot € 136,- per persoon en de skipas is inclusief. Klik op de afbeelding voor meer informatie en boeken.

Les Cimes Blanches

In het Franse La Rosière ligt dit mooie appartementencomplex. Les Cimes Blanches biedt genoeg ruimte om actief te zijn én om te relaxen. Je verblijft hier op 150 meter van de skilift en piste en de korting loopt op tot wel € 192,- per persoon. De skipas is inclusief en ook is er een sauna en zwembad waar je gebruik van kunt maken. Klik op de afbeelding voor meer informatie en boeken.

Résidence Saskia Falaise

We sluiten af met nog een deal in Avoriaz. Résidence Saskia Falaise ligt aan de piste, dicht bij de lift en de korting loopt op tot wel € 132,- per persoon. Ook de skipas is inclusief, dus wat wil je nog meer! Klik op de afbeelding voor meer informatie en boeken.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in